Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 058)

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Jsem Snyderův veliký fanoušek. A film se mi líbil. Ale bohužel jsou dvě věci, které mu neodpustím. První je, že mám rád zpomalovačky, ale všeho moc škodí. Někde se vyloženě nehodily. Druhá je, že i přes představení "ultimátních" postav, bylo finále prostě slabé. Mělo být epické, ne takové... obyčejné...

plakát

Pán času - Kostel na Ruby Road (2023) (epizoda) 

Takže Davies se nechal uplatit a zblbnout. Černej Doctor by mi nevadil. Ale ty neustálý narážky na jeho homosexualitu mi prostě vadí. Jako by to nemohlo být tak, jak to bylo. Bez těch duhových výlevů. A taky jo.... Tenhle díl byl sračka.

plakát

Grinch (2000) 

Stojí to na Careym. Ale je to prostě vtipný.

plakát

Pyšná princezna (1952) 

Krásná česká klasika. Ty nemocný lidi, co všude vidí ten zlý komunismus... No jdou opravdu nemocní a hloupí. Totalitu vytvořili lidé, kteří chtěli udržet moc, ne myšlenka toho, že pracující lid dělá stát. To je pravda, která nikdy nebude jiná. Řemeslník ti postaví dům, upeče chléb... Ne tvá zaslepenost.

plakát

Císařův pekař - Pekařův císař (1951) 

Nádherný, vtipný, satirický film. Za komentáře tvrdící, že je to komunistická propaganda bych dával národní medaili za blbost. Ne snad proto, že by v hlavní písničce nezaznělo nic o dělení. Ale to, že se komunismus spojuje s totalitou a diktaturou neznamená, že myšlenka oslavy pracujícího lidu vítězícího nad panskými příživníky nebyla v pohádkách prostého lidu od jakživa.

plakát

Ghosted (2023) 

Horší scénář zachraňuje sympatická hlavní dvojice a vcelku slušně natočená akce. Jednoduchá a milá zábava. Nic víc v tom nehledejte.

plakát

Plán pro rodinu (2023) 

Příjemná oddechovka s příjemnými herci. Předvídatelná , akce ucházející.