Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Slabsi scenar, ale milovnik dejvickeho divadla oceni. "Kecy vo lásce k ježíšovi a po mši przní ministranty" Hodne ostre tematko, skvele zahrane rozdrasanym Janem Budarem ktery si strihl kneze "ve vztahu" a je tim krasne rozervan. Do toho prichazi skvely tym detektivu od nejsvetejsi trojice. At brilatne krobotem zahrany Plukovnik Vitous, empaticka Major Vyrova, ci skautik Kapitan Mraz. Vyborne .. tleskam. Sveraz hanackeho venkova za syrova.

plakát

Nevědomí (2013) 

a to je jedna hvězdička za Andreu Riseborough. Rozhodně nevyužitý potenciál. Krásné vizuálno. Těším se od Kosinskeho na dalšího trona.

plakát

Prometheus (2012) 

Co se musí nechat, fassbender to cely tahne, protože proč ? pač má nejlíp napsanou roli, o zbytku toho moc dobrého říct nemůžu. Noomi Rapace jako že jo .. jeste Charlize. Přesto příjemně překvapen .. nečekal jsem vůbec nic a ona to moc hezká výpravná sci-fi. S trošku plošším dějem. Taky mi trvalo než jsem zjistil že ten malej modrej vetřeleček nakonci je to dětatko Shaw a Holloway .. a je to kralovnička.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

celej ten poprask kolem tohoto filmu jsem nechapal az do chvile nez jsem ho videl. Jednoduchy pribeh okoreneny o jemnou davku citu. V okamziku kdy vidite ze ten kluk ma vic rozumu jak tatik, vam musi byt jasne ze to bude tutovka za barak. Hugh a Dakota si sedli jak hrnec na prdel.

plakát

Anonym (2011) 

cele dve hvezdicky za Rhyse Ifanse ... zase takova slavia to nebyla rolo ..

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Brilantní masterpiece, není to lehký podbízivý film o tom jak si dát martini , ošu*at nejakou bloncku, a pak pěstmi zapracovat na nepříteli. George Smiley je profesionál, který ví, že odhalit dvojtého agenta ve vedení britské výzvědné služby je takříkajic mravenčí práce. Ve skutečnosti je to vše jen o lidských vazbách. Na atmosféře filmu přidává režie a smysl pro detail ..které budují atmosféru strachu který tehdy panoval všude.

plakát

Dům (2011) 

Z vesnice pochazim, a ten kdo to tocil asi taky, jako by na me dychly autenticke situace. Krobot predvadi uveritelnejsi herecky koncert nez v Aloisi Nebelovi. Otec co projevuje city asi jako pichla pneumatika. Presto hezka clovecinka ktera zahrala u srdce. A byl vide full frontal :-)

plakát

Pan Bobr (2011) 

Jak krasne by bylo kdyby si clovek dokazal pomoci sam kdyz je nemocny. Poprve kdyz jsem videl ukazky zajasal jsem nad pribehem cloveka ktery to snad dokaze, akorat je vse uplne jinak. Ne uplne vyrovnany film Jodie Foster ktery jednu chvili hraje na prijemnou clovecinku ... a v chvili druhe vas zatne svou syrovosti a nekomromisnim az brutalnim zaverem ..

plakát

Alois Nebel (2011) 

Alois Nebel je moula od drahy jez si nese nejaka traumata. Do hlavy mu neni videt, nijak jinak se neprojevuje. Neni vysvetleno spousta veci, na ktere by si divak aby je pochopil musel koupit komiks. Krom absence deje a pribehu davam hvezdicku za atmosferu a graficke zpracovani.