Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (41)

plakát

Americký outsider (2021) 

Ano, tohle člověk potřebuje. Patos nepatos, potřebujeme v této době také vidět, že něco končí dobře, že se dějí lidem i pěkné věci, že se lidé mají taky někde rádi a nejsou na sebe jen hnusní....ať už kvůli politice, nebo kvůli čemukoliv jinému. Vůbec nechápu, že mi tento kousek doteď unikal. Film.....vlastně skutečný příběh.. mi zlepšil náladu...díky!

plakát

Batman (2022) 

Spoilery!!! Nikomu nebudu hanit jeho názor, ale já, jako poměrně velký fanda Batmana, tedy nadšený dvakrát nejsem. Úplně to neshazuji, jako detektivka je to takový normální průměr. Akce na film s Batmanem samozřejmě skoro nulová. Výprava pěkná, atmosféra ujde. Robert mi na Batmana vůbec nesedí, ale to mi tentokrát moc nevadilo, protože koncept filmu byl právě jiný. Ano, já mám rád Batmana jako Badass temného hrdinu, který je na tom fyzicky tak, že mu to lámání kostí kriminálníků věříte a těšíte se na jeho Gadgets a jak je bude používat v akci. Tady toho moc nepoužil...Bat-Grapple, výboj v rukavici, auto.....a už si nevzpomenu. Líbila se mi pasáž, jak měli kriminálníci strach z temnoty, že tam na ně někde čeká. S tím jejich strachem se dalo určitě pracovat víc. Jenže v jiné scéně se mu násilníci vysmějí co že je jako zač.....divný. Jen bych snad požádal nesrovnávat s Jokerem, protože tomu to nesahá ani po kotníky. Jako postavu tohoto Batmana v Podání Roberta řadím až za Christiana, Michaela a dokonce i Bena, který je myslím zbytečně kritizovaným. Takže za mě...zkusím to zkouknout ještě jednou, ale zatím se mi do toho nechce.

plakát

Bestie (2020) 

Spoilery! Z milosti a za jakž takž charismatického hlavního hrdinu dám dvě. Jinak je to plný nesmyslů. Souboje slabé. To si mohli dát trošku té práce a natrénovat něco reálnějšího, když to byl tedy bývalý speciál. Jinak leží dobitej v bazénu v baráku plnym zlejch hochů a najednou jede v sanitce do špitálu?! To mu jí snad zavolali oni, ne? Když se ho celou dobu snažili zabít. No, nezvládnuté. Samozřejmě vykrádačka Taken.

plakát

Blade Runner (1982) 

Tak tenhle film absolutně zbožňuju. Klidně bych o něm mohl říci můj nejoblíbenější. Myslím, že jsem ho možná viděl nejvícekrát (nesmím ale počítat Predátora a Commando...když jsem chodil na základku :))) Promyšlený děj/příběh, obsazení, herecké výkony, dialogy, hudba. Vůbec nechápu, jak tomuto filmu může někdo dát pod čtyři! :P Někteří moji oblíbení uživatelé mě svými hodnoceními doslova šokovali! :D Prostě Blade Runner je špička, Tečka. :D

plakát

Born a Champion (2021) 

Už tu všichni všechno napsali. Neurazilo to. Kdo má rád BJJ a nevadí mu, že to hraje moc moc na city, tak na jedno shlédnutí bez velkých nároků dobrý.

plakát

Close (2019) odpad!

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle byla totální sračka, a to od začátku do konce. Scénář raději bez komentáře. Plné absolutních nesmyslů, je jich tam fakt nespočet. Vrcholem všeho snad bylo, jak Noomi se spoutanýma rukama za zády umlátí k smrti devadesáti kilovýho zabijáka, kterej má pistoli. A někdo tomu nasolí 4 hvězdy....nechápu, asi se dívali na něco jinýho. Teď ještě čtu obsah filmu od dixx...ona byla Noomi v tom filmu špička z protiteroristický jednotky??? Tvl, viděls/viděla jsi to vůbec??

plakát

Denní směna (2022) 

Když nemáte žádná očekávání, tak vás to vyloženě nezklame. Na chvíli přestaňte přemýšlet a užijte si akční jednohubku.

plakát

Drive (2011) 

Poslouchám soundtrack a píši hodnocení téměř ihned po prvním shlédnutí. Hodně, ale fakt hodně se mi to líbilo...přitom Goslinga moc nemusím. Tohle byla pro mě pecka. Sice se tam toho moc nenamluví, jsou tam dlouhé záběry, které nesednou každému, ale za mě super. Taky se tam nikdo s nikým nemaže. Akční scény, které vždy protnou tempo vlastní tomuto kousku, vás zaručeně probudí (pokud vám tempo filmu úplně nesedí a třeba usínáte)...u těchto scén si myslím, že minimálně nadzdvihnete jedno obočí....ale spíš obě. A na závěr ještě ten soundtrack...super. Dělá skvělou atmosféru. Takže kdo neviděl...hurá do toho.

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

Opravdu famózní!! Někdo už to tady psal, také jsem přestal F1 sledovat, když skončila éra Schumiho. Tento seriál určitě pomůže zvednout sledovanost tohoto supernáročného sportu. Náhled i do zákulisí, někdy až nepříjemná a pro někoho nepochopitelná rivalita pilotů ze stejné stáje, kdy se stává, že se vzájemnou kolizí oba vyřadí ze závodu a zničí vozy, které stojí miliony...síla. Nepředstavitelný tlak na psychiku. Nádhernerné a dechberoucí záběry z kokpitů, komunikace pilota se stájí...prostě úžasný. Tak jak někdo sledoval GOT, já sledoval tento seriál....prostě dokud můžete, tak to nevypnete a dáváte další díl...a další....a další. Moc bych si přál ročník 2020 a ty následující co budou.....takže...PUSH PUSH!!! :-)