Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

District 9 (2009) 

alias falešnej prorok: revoluce, kterou bude muset světová kinematografie trochu rozdejchat ...klasický béčko tak jak ho všichni známe tady projednou končí a s jeho cejchem přichází svěží formát, o kterym se bude příštích pár let určitě hodně mluvit

plakát

Divadlo hrůzy (1976) odpad!

pro mě poprvé troma-shit, co nešel brát s nadhledem, ale neskutečně nudil a každých pět minut pokoušel mojí trpělivost tak moc, že nakonec po zběsilym vyrvání z mechaniky skončil zašlapanej hluboko v koši (NOMORE!)

plakát

Funny Games USA (2007) 

hvezdicka jedine snad za zajimavy zapojeni songu Bonehead od Naked City na uvod a konec filmu.... particka kolem Johna Zorna (podobne jako Haneke ve vztahu k divakovi) pokousi hranice posluchacovi trpelivosti svoji extremni kombinaci hudebnich zanru od jazzu po grindcore. syrova paralelka hudebni a filmovy brutality.nic vic nic min

plakát

Gran Torino (2008) 

Clint je veterán z Koreje. Clint se mračí tak, že celá jeho tvář je jedna velká vráska. Clint je vostrej. Vostrej jako břitva. Všichni v okolí to věděj a dávaj si na něj majzla. ("Vo životě a smrti vim hovno", ale 5* sem prostě dát musel)

plakát

Henry: Portrét masového vraha (1986) 

odporně natočenej odpornej film s odpornejma hercema o odporných věcech ... taková záležitost může bejt buďo maximální KULT, nebo maximální ŠMÍRA. (viz. Morloth)

plakát

Hnus (1965) 

zatim asi nejlepsí Polanski, co jsem měl možnost vidět. ... famózní Catherine Deneuve

plakát

Inland Empire (2006) 

jedna věc je překračovat hranice "normálního" filmu a získat si tak pověst originálního-kultovního režiséra. věc druhá je někde daleko za těmito hranicemi zůstat a podstaty filmu se naprosto nedotknout. .... škoda, přeškoda Dave !

plakát

Já, legenda (2007) 

--- hlasy, respektive hrdelní skřeky mutantů patří Miku Pattonovi :-)

plakát

Jednorozený (1990) 

napoprvý nepomohla k pochopení tohohle kousku ani flaška ferneta.--jednoznačně dílko na vícero zkouknutí (pokud možno pod co největšim náporem jakýhokoliv voblbováku)