Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Biografie (6)

Barry Evans (herec)

12.01.2014

Celým jménem Barry Joseph Evans se narodil v anglickém městě Guildford roku 1943 jako opuštěné dítě. Ranný věk prožil na internátních školách, které spravují charitativní organizace ve Velké Británii a právě zde byl nalezen jeho herecký talent při školních divadelních hrách, kde si Barry zahrál většinou hlavní roli. Studoval na… (více)

Jindra Bartošová (herečka)

04.07.2011

Zelenooká romantička se zářivě živým pohledem Jindra Bartošová se narodila v Praze 26.5.1962. Ve svém ranném mládí navštěvovala krátce lidovou školu umění, kde se zaměřovala většinou na zpěv a divadelní hru. V tomto období její oblíbenou zálibou byla také skicová malba a jízda v tramvajích po Praze. Začátkem druhé poloviny… (více)

Francesca Annis (herečka)

23.01.2011

Velká radost zavládla čtrnáctého května roku 1945 v železniční stanici města Bohumín, když byl obnoven provoz stravovny pro zaměstnance. Talíř polévky s příchutí čerstvé svobody rozradostnil v těch těžkých časech asi každého zaměstnance, v parcích voněl šeřík a asi nikdo neměl ani tušení, že toho samého dne nebo rok předtím se… (více)

Lysette Anthony (herečka)

15.05.2010

Měsíc na to, kdy jeden z členů slavné skupiny Beatles Paul McCartney dostal pokutu za rychlou jízdu autem plus zákaz řízení na jeden rok, se narodila v regionu Velký Londýn nadějná televizní a filmová herečka Lysette Anthony rozená Lysette Chodzko. Přijmení získala po svém otci Michaelu Anthony, který byl také herec a měl… (více)

Caitlin Clarke (herečka)

25.11.2007

Americká filmová a divadelní herečka Caitlin Clarke, původním jménem Katherine Anne Clarke se narodila 3.května roku 1952 v městě Pittsburgh státu Pennsylvania. Nejstarší Katharine pochází z pěti sester, další jména sester jsou Cecilia, Anne, Victoria "Torie" a Constance. Nejmladší sestra dostala jméno Victoria na důkaz toho,… (více)

Matthew Robbins (scenárista / herec / režisér)

25.11.2007

Píše se rok 1945, čas kdy se rodí po celém světě nová generace vehlasných umělců a mezi ně se přispěním trochy štěstěny zatoulal i jeden zatím docela neznámý americký človíček jménem Matthew Robbins. Ani sám Matthew v ranném dětsví neměl zřejmě potuchy o tom, že to bude právě on kdo přispěje v pozdějším věku do světové… (více)

Reklama