Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (192)

plakát

Nadaný žák (1998) 

Prazvláštní to psychologická studie... Hodně syrová a s mrazivou atmosférou.

plakát

Banánové rybičky (1999) (pořad) 

Stálo to za hovno a mlely se tam sračky, ale bylo to zábavné! :)

plakát

Občanské judo (1994) (pořad) 

Věřím, že jsou takové pořady potřeba. Pomahájí lidem, i když by prvoplánově toužily spíš po sledovanosti a aférách.

plakát

Koření (2005) (pořad) 

Kurva zajímavý pořad!! Připomíná mi nějaký podobný z veřejnoprávní jedničky pár roků zpátky... Jestli se to jmenovalo Objektiv nebo tak nějak... Jediné pořady, které aspoň náznakem připomínají National Geographic, Viasat nebo Discovery. U mě dobrý rejžo ;)

plakát

Václav (2007) 

Podivný to film, kde se tak nějak 90 minut nic moc neděje, občas někdo mísního pošuka chce zbít, někdo ho lituje, někdo mu vyho... Prostě takový podivný film, kde se 90 minut nic moc neděje. Na druhou stranu Trojan retardovaného vesnického šupáka hraje docela přesvědčivě (čím to je, že mu jde hrát pošuky??) a Emília Vašáryová coby rezignovaná matka vyzařuje ohromnou lásku (i když hlupáčkovi nadržuje, což by se u dětí dělat nemělo :))... Jenom ta paní, co chudáka "masírovala" ve vaně je tak trošku úchylná. (pro ty, kterým se scéna ve vaně zdála emotivní nebo dokonce hluboká, se omlouvám, nicméně mně přišla trošku prvoplánová).

plakát

Umučení Krista (2004) 

Hodně syrový, na druhou stranu neuvěřitelně emotivní film... Perfektní Caviezel a jako vždy krásná Bellucci... Jenom chvílemi trošku obtížněji stravitelné :)

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Jedním slovem "překvapení" ! A) Nějak extra neholduju filmům Woody Allena, ale tenhle film si mě získal solidně... B) jsem si absolutně neuvědomil, že nádherná uhrančivá blondýna je Scarlett Johansson až do té doby, než jsem četl titulky... C) Javier Bardem je tady fakt sexy!! ?? (taky to nechápu). D) K Penélope se vyjadřovat nemusím, úplně na plátně exceluje.

plakát

Důkaz (2005) 

Když oni jsou oba tak roztomilí :)

plakát

Gloria (1999) odpad!

Právě jsem viděl prvních cca 10 - 20 minut na TV Nova a totálně mě *mrdá* už jen ten dementní začátek... Film, kde idiotský vyžraný pseudomafián postřílí během 2 minut 4 členy rodiny fakt sledovat nebudu! SHIT týdne.