Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené filmy (3)

Potomci lidí

Potomci lidí (2006)

Vyhyne lidstvo? Pocity strachu a bezmoci, které lidstvo dosud nezažilo, jsou ve filmu ztvárněny velmi působivě. Příběh má náboj, je dramatický, skvělá kamera, střih. Po zhlédnutí tohoto filmu budete více přemýšlet nad další budoucností, a budete se také více zamýšlet nad všemi možnými „co kdyby“.

Království nebeské

Království nebeské (2005)

Odvěký střet dvou odlišných kultur - křesťanů a muslimů nemohl být filmovému divákovi předložen věrohodněji a poutavěji. Ridley Scott tímto veledílem přepsal historii, Království nebeské patří k tomu nejlepšímu, co bylo s podobnou tématikou natočeno, je filmovým unikátem, který jen tak ve světové kinematografii někdo nepřekoná.

Zátopek

Zátopek (2021)

David Ondříček naservíroval filmovým fajnšmekrům a sportovním nadšencům vynikající laskominku. Po dlouhé době tu máme opět kvalitní český film, který rozhodně stojí za to vidět. Václav Neužil bravurně zvládl roli Emila Zátopka, Martha Issová v roli Dany Zátopkové také exceluje. David Ondříček zraje jako víno, kvalita jeho filmů postupně roste, životopisné drama Zátopek je vrcholem jeho tvorby. Ve filmu divákovi sdělil vše potřebné, jeho otec Miroslav by měl určitě radost, kdyby se toho dožil.