Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (664)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

SPOILER: Všechno to dává smysl. Postavy, který již nemají mít žádnou vlastní sólovku přežili, aby dostali více prostoru v A4 a mohli tak zvrátit vše co se stalo, např. vrátit na konci A4 čas pomocí Time Stone k "oživení" všech postav, které budoucí sólovka ještě čeká. Samozřejmě s pomocí jedné z nejmocnějších postav MCU, Captain Marvel bez které by neměli šanci.

plakát

Génius (2017) (seriál) 

Jedno je jistý. Čas všechno vyřeší.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

V dalším dílu by raději měli ubrat na digitalizaci, kterou DC rozhodně nezvládají tak dobře jako Marvel. Minimálně by nemusel být digitálně hlavní záporak. Na vtipných scénách by měli taky zapracovat. Chce to prostě změnu stylu. Animovaný comicsy DC rozhodně překonávají ty hraný.

plakát

Polda (2016) (seriál) 

Dobrý nápad, ale ta realizace bída s nouzí.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Film sklízí některé negativa, který si vůbec nezaslouží. Ano, má svoje mouchy, ale i tak pro všechny fandy comicsu parádní podívaná.

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

Většina dílů je jen parodie na mysteriózní / Sci-Fi / Thriller. Slabý jako ranní čajíček. Bych i já napsal lepší scénář.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jednoduché, dokonalé. Jenom škoda, že se nekoná žádná dějová inovace. Vůbec žádné překvapení. Striktně se drží chronologie a dějových posloupností předchozích dílů. Ani jedno vybočení. Nic co by mě vystřelilo ze sedadla. Tady se někdo hodně bál experimentovat. Evidentně hrál Abrams na jistotu ... a proto mínus jedna hvězdička, celkově tedy 4* .