Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (664)

plakát

Absolvent (1967) 

Beatles, D. Hoffman a jedinečně vygradovanej závěr !

plakát

Absolventka (2009) 

Jedna hvězdička za trochu méně vydařilou romantickou komedii + jedna hvězdička za mou oblíbenou A. Bledel :-))

plakát

Agent bez jména (2010) 

ou ou, v podstatě všechno špatně ...dějově obsolutně neuspořádáný a chaotický, efekty nic moc, kamera sebou hází sem tam, film nemá hlavu ani patu, * za dvojici Austin - Cerra

plakát

Akta X - Film (1998) 

Akta X v době své největší slávy a zároveň perfektní tečka za úspěšným seriálem. Po tomdle filmu už to šlo z akty X zkopce.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Od tvůrce Akt X Cartera sem čekal rozhodně víc. Kvalit prvního filmu (1998) to ani zdaleka nedosahuje. Byl sem zklamán. Duchovny a Anderson to zahráli sice skvěle, šlo vidět, že jsou ve svém živlu, ale to samo o sobě samozřejmě nestačí. Ja se nekoukal na starý výborný Akta X, nýbrž jen na dobrej thriller, který neměl téměř žádný prvky mysteriózna, žádný paranormální jevy a nic. A to je přeci přesně to, co se od Akt X očekává a co je proslavilo. O tom, že nějaká ta menší akce a napětí se začali pomalu prosazovat asi až po hodině filmu ani raději nemluvím...

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

Většina dílů je jen parodie na mysteriózní / Sci-Fi / Thriller. Slabý jako ranní čajíček. Bych i já napsal lepší scénář.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Předchozí spojení Burton - Depp se mi líbilo teda určitě víc... tentokrát tomu chyběla šťáva :)

plakát

Alpha Dog (2006) 

Prohulenej, prochlastanej a celkově proflámovanej filmek :-)) , takže občas sem se sice vyloženě nudil, ale jinak herecký výkony mě docela přesvědčily a jako drama slušnej průměr. Škoda, že byl trochu víc a zbytečně natáhlej děj no.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Hned při prvním zhlédnutí v kině na csfd projekci (2D v originále) jsem si všiml několika chybiček (hlavně s batohem atd.) což by se asi stávat nemělo, ale jinak celkově jako komiks určitě nezklamalo. Skvělá a zábavná podívaná. Graficky/trikově krásný....hezky si s tím vyhráli.

plakát

Americká krása (1999) 

Vše již bylo řečeno. Sem moc rád, že při vyplňování mezer z prvních TOP 100 filmů sem se nakonec dostal i k tomudle snímku. Kdo uvidí, neprohloupí :)