Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (296)

plakát

Stvořitel (2023) 

Neuvěřitelně podhodnocený film. Já si to užil až skoro na max., ale uznávám pár chyb se našlo. Ale takhle si prostě představují sci-fi. Skvěle do detailu zpracovaný fiktivní svět s myšlenkou a emocemi, které mě zasáhli. Tohle si zopakuji.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 4: Útočiště (2019) (epizoda) 

Dle mého názoru zcela zbytečná epizoda, která dost shazuje a nereflektuje předešlý děj...tohle klidně mohla být epizoda 8., 12, 2008... seriál bez děje, postaven na nezávislých epizodách sem nechtěl 😢

plakát

Král (2019) 

Krása! Historické drama jaké se často nevydá. Žádná snaha si podplatit diváka, ale prostě jen zprostředkovaná cesta do minulosti. Kdy válka, politika i život vypadal naprosto jinak. V kině by to bylo asi jiné, ale na druhou stranu v dnešní době by se takový film ani do kina nepodíval. Děkuji Netflixu za zážitek.

plakát

The End of the F***ing World (2017) (seriál) 

Na jeden zátah a přesně mi to zahrálo do noty ..asi to není pro každýho, ale když tomu člověk přijde na chuť nejde přestat.

plakát

The Haunting - Dům na kopci (2018) (série) 

Tak tohle se Netflixu hodně povedlo! Skvělej seriál se skvělými herci a ještě k tomu dokonale natočený. Má to sílu, má to hloubku a bál jsem se u toho. Těch pár chybek, které tam byly jsem ani nevnímal. Opravdu síla!

plakát

Městečko Twin Peaks - Návrat (2017) (série) 

Je to Lynch o tom žádná, ale bohužel Lynch co má story tak max. na 10 dílů a oni po něm chtějí 18...jak z toho vybruslit a nepodělat to? Nevím a očividně to neví ani Lynch takže za mě celkově zklamání ač při hodnocení jednotlivých dílů bych se hodněkrát dostal i na 5*...jinak myslím, že tentokrát se to dá i jakž takž celé pochopit a není až taková brutalita jako Inland Empire, takže celkově Twin Peaks samo best, ale ten návrat byl trochu moc dlooouuuhhyy...10 dílů a budu a spokojenější...

plakát

matka! (2017) 

Bez hodnocení, vlastně ani nevím co hodnotit. Nemám tu schopnost hledat v tom něco co tam třeba ani není. Kdybych dal odpad nebyl bych daleko od pravdy a kdybych dal 5* byl bych na tom asi stejně. Tohle se musí vidět a nekritizovat a nebádat nad tím.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Tohle by se mělo hodnotit až po zhlédnutí celé série. Začátek totiž moc neodpovídá celkovému pojetí a pokud hodnotíte po jednom či dvou dílech je to hodně neobjektivní. Dokoukejte to celé a zjistíte že rok 2016 se zapíše hodně dobře do statistik nejlepších seriálů. Už jen díky Westworld a Stranger Things! Tak druhá série je jiná hodně jiná, ale možná ještě lepší. Tenhle seriál mě má v hrsti a asi mě jen tak nepustí.

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Po první řadě opravdu doporučuji a vrhám se na další sérii. Tak 3. série a je tu konec. Viděl jsem vše co jsem chtěl a potřeboval. Děkuji 100%