Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (201)

plakát

Ceny Anděl Coca-Cola 2023 (2024) (pořad) odpad!

Kulhánková je na Instagramu občas hodně vtipná, tady ukázala, jak trapný nemehlo umí taky bejt. Dědek je dřevo bez vtipu a tihle dva spolu...no dopadlo to jak to dopadlo. Přepnuto na Vesničku střediskovou, ta nezklame nikdy.

plakát

31. Český lev - Ceny České filmové a televizní akademie za rok 2023 (2024) (pořad) 

Jedna hvězda za Ebena a Pekovou. Zbytek nudný lidi... někteří děkovali skoro dýl a debilnějc než Luděk Sobota ve svý scénce... která byla aspoň vtipná. Abych nezapomněla...díky za info, Daria Kashcheeva, že jí stárnou vaječníky, ta získává Oskara za blbku večera.

plakát

Specialisté - Mimo zákon 2 (2024) (epizoda) odpad!

Osmá série je překombinovaná sranděra, aspoň tedy první dva díly. Umečená Čtvrtníčková tomu všemu nasadila korunu. Ono nestačí, že máme zástupy režisérů, kteří stojí za hovno, my musíme sahat pro další na Slovač.

plakát

Mimořádná událost (2022) odpad!

Podívala jsem se znova a beru i tu jednu hvězdu. Čirej odpad.

plakát

Stíny v mlze - Série 1 (2022) (série) odpad!

Petra Špalková a hlavní role? Jedna z našich nejhorších hereček s kamennou tlamou téměř ve všem. Ještě hůř než hraje, čte knihy. Její načtení knihy o Edith Piaf je něco neuvěřitelného.

plakát

Buchty po ránu (2023) (pořad) odpad!

Zapla jsem omylem v domění, že to je Pečení na neděli. Maršálek tlačící smích až z paty a Bebarová hrající si na blbku. ODPAD!

plakát

Blanka Matragi (2024) (TV film) 

Nádhera je vše co tvoří. Jinak jako člověk dle dokumentu, na mě působí jako panovačná, sebestředná, nepříjemná a bezcitná ženská. Moc mě udivuje, že s takovým vkusem pro krásu si vyzrůdila obličej tak, že téměř může konkurovat  Donatelle Versace. Smutné, jak některé ženy neumí stárnout.