Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (685)

plakát

Neporazitelný II: Poslední zůstává (2006) 

Tohle už bylo lepší, oproti uprděný jedničce. Michael Jai White, jako Chambers, se neprávem dostane do ruskýho kriminálu kde na něj čeká Scott Adkins, jakožto Juri Bojka. Mistr z venku se utká (dvakrát) s mistrem zevnitř a jenom výhra ho může dostat na svobodu. Míň keců, víc akce a nad určitejma bitkama jsem si vyloženě lebedil. Fighty zase jednou dostaly novej rozměr. Hell yeah!

plakát

Neporazitelný (2002) 

To je škody! S takovym kvalitnim scénářem a hercema se to snad ani podělat nedá. Ale Walter Hill dokázal, že jo. Udělal z toho béčkovou vězeňskou řežbu, kde se občas objevil trapnej moment nebo záběr, ze kterýho bolely oči. Příběh byl jasnej už od začátku a celkově to nebylo nic, z čeho bych byl nadšenej ještě 14 dní. Další části budou očividně lepší. Tim pádem jsem na tohle ani vejrat nemusel, ale nerad koukám na trilogie bez zkouknutí všech dílů.

plakát

Blackball (2003) 

Už na začátku bylo jasný, že to žádný veledílo nebude. Paul Kaye jako mistr podivnýho sportu podobnýho petangue, kterej se ze zaplivanýho sídláku dostane až na vrchol. Očekávanej průběh i konec, pár dobrejch momentů a jistá křečovitost z toho udělá průměrný dílko, který neurazí a ani nenadchne.

plakát

Kačer Daffy: Fantastický ostrov (1983) 

Tohle už bylo lepší. Zase to byl sestřih scén animáků, aby dával dohromady příběh. Nostalgie mě zase na chvíli pohltila. Tohle je pořádnej animák, a ne ty dnešní kraviny bez nápadu.

plakát

Quackbusters kačera Daffyho (1988) 

Na Looney Tunes jsem v dětsví ujížděl. Klidně jsem vstal v sobotu v 6 ráno a dřep si k bedně, jen abych je viděl. Tohle bylo dobrý, bohužel to bylo spatlaný tak přiblble, že z toho víc jak tři hvězdy nevydupu.

plakát

Valkýra (2008) 

Historický filmy obvykle vůbec nejsou můj šálek čaje. A ani po tomhle se o ně zajímat nezačnu. Musim říct, že jsem se toho bál. Jakmile se Amíci začnou motat do natáčení historie, nota bene evropský, skončí to obvykle fiaskem. Tady se nic takovýho nestalo, i když je fakt že se v historii nevyznám. Věděl jsem jenom to, že se operace nepovede a přece jsem doufal v nějaký "co kdyby". Celkově to bylo fajn a aspoň mi utekla noční směna. Nicméně Tom Cruise mi tady vyloženě vadil a herec co hrál Hitlera je tak možná jeho retardovanej pomalejší bratr...

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Na seriál jsem kdysi občas koukal. Pamatuju si, že to byl takovej tým plnj MacGyverů co dokázal z traktoru udělat obrněnej tank a projet s nim obchoďákem plnym zloduchů. V tomhle filmu je to stejný, akorát s novějšim hávem. Postavy celkem odpovídaj a jelikož jsem od toho moc nečekal, nemam si ani na co stěžovat. Už teď je jasný, že se někdy dočkáme dvojky. Ale já nevim...nepodělaj to? A vůbec, stejně je na tom celym nejlepší ta znělka!

plakát

Poldové (2010) 

Na tenhle film jsem byl natěšenej jak sáňky v létě, ale teď si přeju, abych bejval nebyl. Objendal jsem si humra a dostal krabí tyčinky. Scénář děravej, herecká plejáda dobrá (ale místy trapná a přehrávající), příběh průměrnej. Od Kevina Smithe jsem viděl snad všecho kromě Táty na plnej úvazek, nechtěl jsem si o něm zkazit mínění. To se mi stalo s Cop Out. Věřim, že to byl jenom úlet a někdy se dočkáme zase něčeho nesmrtelnýho jako jsou Clerks. Tři hvězdy s odřenejma ušima...nebo spíš se Seannovou hlavou naraženenou o zeď..

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Po poslednim filmu jsem potřeboval nějakou blbinu. Ideálně nenáročnou. A snad i animovanou. Monsters Inc. splnily všechny požadavky, já se na hodinku a půl vypnul a vrátil se do dětskejch let. Klasickej animák s happyendem, s až nadprůměrnou grafikou a vtipem. A to je vše, přátelé.

plakát

Nebezpečná známost (2005) 

Že je to thriller řízlej hororem jsem se dozvěděl, až když jsem to pustil. Ale nechtěl jsem to vypínat. To jsem si dal. Asi jako všichni jsem se v tom ztratil, a až konec mi ujasnil o co vlastně jde. Schizofrenní a haluškoidní ujetinu z jednoho paneláku. Až se mi jednou stane něco podobnýho nebo vedle mě nebude ten byt, o kerym jsem si byl jistej že tam je, tak mam asi velkej problém. K pátý hvězdě chyběl kousek, ale i když to bude znít divně, mohlo to bejt špetku drastičtější. Jinak musim na cígo a pak asi znova do sprchy, páč jsem zpocenej jak po maratonu. Ale Julia Schacht, o tý se mi asi dneska bude zdát. Otázka je, jestli si udem dávat nakládačku jako ve filmu a nebo ne...