Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Trainspotting

Trainspotting (1996)

Úžasný snímek ze života narkomanů a jejich slastí a strastí. Hltal jsem každej záběr už od prvních vteřin. U scény kdy má halušky a dítě mu ze stropu spadne na postel jsem se málem podělal. Kadžopádně kultovní film.

Zlo mezi námi

Zlo mezi námi (2003)

Vobčas se nějaký ty severský zemi povede natočit vážně dobrej snímek. A Ondskan je přesně takovej. Aneb příběh o tom, jak hnusná může šikana bejt. A co je horší? Vono to takhle ve světě chodí.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Úžasnej film, na kterej se dá koukat pořád. Travolta jako Vince Vega mě fakt dostal. Uma Thurman se sjede herákem a Samuel Jackson má svojí hlášku z Bible. Nicméně českej dabing je hroznej, Trávníček jako Vega, to mě dostalo do kolen.

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001)

Tenhle film můžu vidět furt a nikdy se mi neomrzí. Dvojka dýlerů před sámoškou a jejich neuvěřitelnej příběh. Díky Kevine, připravils mi 104 minut skvělý zábavy! :)

Takoví normální zabijáci

Takoví normální zabijáci (1994)

Huuuaaahh...tak z tohohle snímku budu asi nějakou chvíli vyndanej. Skvělej příběh, natočení, zpracování, herci i muzika. Můžem se jen dohadovat, jak by to dopadlo, kdyby to natočil sám Tarantino. Na to by asi nestačily hvězdičky. Tenhle až šílenej snímek plnej střihů, krve, násilností, zvráceností, ineligence, agrese i romantiky musim nějak zařadit do svý Top 10. Myslete si co chcete, pro mě je tohle prostě bomba. Neuvěřitelnej film, úplně jinej než ten plevel, co je všude. Muim si dát cigáro, tohle neni normální...i když co je vlastně normální? Je to návod? Možná...možná ne. Já asi vůbec nevim...jen to, že to chci vidět znova.

Arn

Arn (2007)

Běž se vycpat Holowoode! Tomuhle říkám film s velkým F. Ačkoli mě historický snímky nikdy moc nebraly, u tohohle jsem zůstal celý dvě hodiny s pootevřenou pusou. V tom filmu je úplně všechno, jak vypsal Morholt. Hlavně oceňuju neznámost herců. Severští představitelé to zmákli parádně. Při představě, že by to byl americkej film a hlavní role by obstarali Brad Pitt a Nicole Kidman mi vstávají vlasy na hlavě! Navíc se bojim, jak by si popletli historii, ne-li země. Známe Amíky. Hodnotím 5*, protože podobně dobrej film už jsem nějakou dobu neviděl. A pokud má bejt druhej díl, tak se už teď těším.

Mlčení jehňátek

Mlčení jehňátek (1991)

Totální klasika. Anthony Hopkins je génius. Tenhle film jsem viděl jako malej capart a moc se mi nelíbil. Dneska na to koukám úplně jinak. Bravo!

Náš vůdce

Náš vůdce (2008)

Nevěděl jsem, co od tohohle filmu očekávat. Ze začátku to vypadalo jako zajímavej námět, ale nakonec se to vyvrbilo až do sakra dramatickýho konce. Je možno v dnešním Německu zase zavést diktaturu? Očividně ano. Tohle je jeden z filmů, kde na konci sundám sluchátka a na krku mám studenej pot!