Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Tento serial je pro me tezke komentovat asi jako Buffy, ke ktere jedine se tohle da prirovnat. Je to serie, krtera je aktualne rozplanovana na 9 sezon and mozna dale. Pokud jedine co v tom vidite jsou duchove a demoni, tak se jen tezko mame o cem bavit. Idealne pls shlednete jiz ukoncene sezony v celku aby vam doslo o co se tam jedna podivejte se pod povrch - pokud to unesete. Protoze pod povrchem je to misty tak depresivi, ze nejaci demoni vam prijdou casem naprosto smesni. Po sezone 5 zmena producenta ( Sera Gamble prevzala po Kripke) ponekud rozhazela nasledujici dve sezony a tak nyni bez odstupu casu se zdaji velmi slabe. Aktualne po dalsi zmene je sezona 8 ( Jeremy Carver) stavena na arch of Indiana Jones - raiders of the lost ark - a celkove je to asi to nejlepsi co aktualni tv muze nabidnout...

plakát

Kříž (2011) odpad!

Viděla, skoro zaplakala. Je to jak....ani ne Ečkový film, který si hraje na parodii na gangsterky, ale zapoměl na to a místo toho tam půlka herců neví co dělá a druhá půlka to bere vážně...B. A. Green se snažil, ale takovou hrůzu neutáhne nikdo.

plakát

Terminátor: Příběh Sáry Connorové (2008) (seriál) 

Jsem štastná žena, protože jsem původního terminátora vidělat před tolika lety, že si ho nepamatuju, žádná pokračování jsem neviděla. Seriál jsem proto shlédla s jasnou hlavou. Johna bych sice přeobsadila, ale co naděláme... Viděla jsem plné dvě série v aj a ačkoliv nejsem fanoušek akčních filmů - celkově se mi to líbilo. Rozhodně jsem se nenudila a neměla chuť od obrazovky odejít, což ve mě vzbuzuje mnoho jiných vysoce hodnocených seriálů... Hvězda navíc za Summer Glau, která je fakt geniální a Lenu Headley:)

plakát

Bu neng shuo de mi mi (2007) 

Kdyby ten konec dával trochu více smyslu - byl lehounce více promyšlený spíše než jen romantický, tak je to dokonalost sama. Takhle jen za 4, ale stále velmi krásné a silné 4.

plakát

Život po životě (2010) 

kOCOUR má pravdu...Nebýt zvučných jmen ( u mě jde teda Damon, Eastwood mě nebere), šlo to do odpadu. A to bych ráda zdůraznila, že duchařina a vše co souvisí s mystikou je přímo mé oblíbené téma.

plakát

Šéfe, jsem v tom! (2009) 

Není to až tak špatné, jak jsem čekala..... je pravda, že ze to bude líbit jen tomu, kdo má Lindsay rád. Já ano, takže ...cca líbilo, ale jen protože na ni je prostě radost se dívat. Jinak film o ničem, herci trága a ze scénáře je mu smutno. Ale zase - neurazí to...( to protože to není moc romantické, chytré ani vtipné) Tak kdyby jste se někdy náhodou fakt dost nudili - tak si pusťte tohle:)) Hvězda navíc jen za LL a Cheryl Hines.

plakát

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál) 

Nerada se přidávám k zástupu těch, co seriál buď shazují a nebo naopak vyzdvihují a urážejí ostatní. Jen bych chtěla říct, že jako teenager jsem nenáviděla celkově TV + jakékoliv a všechny seriály, protože mi přišly stupidní a bez mozku. Takže jsem přišla o první možnost Buffy u nás vidět. Tím jsem ovšem nečekaně vyhrála loterii a díky hodnocení všude jinde než tady, jsem měla možnost shlédnout celý seriál prakticky najednou a v původním znění. ( ve 28 letech) Takže chápu kohokoliv, kdo Buffy nemá rád, protože čeština jí nesluší. Chápu ty, kdo tvrdí, že Whedon by měl být povýšen na Boha. Ale taky chápu všechny, kdo to vidí prostě jako trochu divnou romatiku... Rozmanitost názorů a hodnocení a správně vybičované emoce všech, kdo to viděli - samy o sobě vypovídají o tom, že je to kult. I když jste to třeba nenáviděli, tak opravdu fest:) S ohledem na to, že jsem to jednu dobu uměla prakticky zpaměti (bez legrace) a protože jsem seriál viděla jako dospělá a v původním znění - je moje hodnocení pochopitelně 10 z 5. Ale nenechte si prosím od nikoho radit a jednoduše si seriál pusťte. Však ono to přijde samo:)

plakát

Na vlásku (2010) 

Daly by se hledat výhrady....dalo by se určitě něco kritizovat. Ale na to nějak nemám náladu. Je to úžasné milé a laskavé, písničky opravdu poslouchatelné. Nebolí se na to dívat a pustila bych to komukoliv, kdykoliv. Viděno nejméně 6x a pokaždé se mi to líbilo. Možná je to tím, že mi tak sedí to téma. (( kdo z Vás četl něco o psychologickém významu pohádek? Tenhle film je spíše pro holky)) Poslední takhle povedený animák byl podle mě cca - How to train your dragon.( nemluvím o ostatním anime - jen o mainstreamu. S Toy story to na mě ani nezkoušejte). Plus, chameleon mi přijde jako lepší nápad na zvířátko než sova....jo a v češtině si to neumím ani představit:)

plakát

Jak vycvičit draka: Legenda o Kostikradovi (2010) (TV film) 

You missed!? Wait for it!!:) Pobavilo neuvěřitelně...úžasná animace, hudba a krátký nepřeplácaný děj. U mě jednička s hvězdičkou:)

plakát

Velká láska (2006) (seriál) 

Ačkoliv je to jeden z těch nekonečných seriálů, který se Vás nějak osobně zřejmě tématem nedotýká - má to inteligenci a duši + je to výborně zahrané, což se o mnoha jiných seriálech a filmech říct nedá. Zápletka je vždy zajímavá, vztahy ve velké a složité rodině Vám připomenou rodinu vlastní. Neparodují se tu zjednodušené lekce v emocích a možná právě proto, že vidíme postavy zrát před očima pomalu a ve vlastním tempu se na to dá dívat i když Vám občas Billova politika uniká. 1 a druhá série tak 80%, třetí 90, 4 50% a 5 zatím 90. Doporučuji!