Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama

Poslední recenze (6)

plakát

Morbius (2022) odpad!

It's not morbin time.

plakát

Gjakuten saiban: Sono "šindžicu", igi ari! - Season 1 (2016) (série) 

Já jsem zatím nedostala šanci si zahrát kteroukoli z her, tak jsem se rozhodla podívat na anime. A nebylo to TAK špatné, jak někteří tvrdí. Mně ty "přehnané" či "nepřirozené" scény přijdou vtipné. Celé anime je vtipné. Já se vždy těšila na to, až vyšetřování skončí a budeme se moci podívat do soudní síně, kde začíná ta pravá sranda. Wright je skvělý protagonista, dozvíme se i něco málo o jeho dětství a začátky přátelství s Larrym a Milesem. Kdo mi asi jediný v anime vadil, tak byla dvojice Maya a Pearl. Po většinu času byly neskutečně otravné :D Těm, kteří to vzdali u prvních dílů doporučuji, aby tomu dali ještě šanci. PS Ace Attorney má jedny z těch nejlepších openingů, co jsem kdy slyšela.

plakát

The Human Centipede III (Final Sequence) (2015) 

Tak jsem se rozhodla podívat i na poslední díl z trilogie Lidské stonožky. A tento díl byl určitě ze všech nejslabší. Ano, sice je stále nechutný a zvrácený, ale v porovnání s předchozími dvěma díly to není nic hrozného. Po celý film nás doprovází herci antagonistů z předchozích dílů, tentokrát ale na území věznice s příšernou pověstí. Zde nám Dieter Laser naservíruje opravdu až fenomenální, ale iritující herecký výkon a… varlata? Fuj. Nicméně, přestože opravdu není chvíle, kdy byste nechtěli Billa Bosse (Dieter Laser) umlátit do němoty, nelze od něj odtrhnout oči. Opravdu do toho dává své všechno. A co se „stonožky“ týče, docela zklamání. Ta si vyslouží jen pár záběrů až ke konci filmu. A to, že je sestavena z 500 lidí, ničemu nepomáhá. Je to už moc, ztrácí to ten hororový prvek, který byl v předchozích dvou dílech. Tento díl není ničím nový. Tedy kromě bonusové lidské housenky… jen doufám, že ta nikdy zfilmovaná nebude.

Poslední hodnocení (1 296)

Scooter x Harris & Ford – God Save The Rave (2019) (hudební videoklip)

27.03.2024

Scooter - Rebel Yell (1996) (hudební videoklip)

27.03.2024

Scooter - Let Me Be Your Valentine (1996) (hudební videoklip)

27.03.2024

Scooter - The Age of Love (1997) (hudební videoklip)

27.03.2024

Scooter - No Fate (1997) (hudební videoklip)

27.03.2024

Scooter - The Only One (2011) (hudební videoklip)

27.03.2024

Scooter: Berliner Luft (2023) (hudební videoklip)

27.03.2024

Zpívej (2016)

09.03.2024

Megamysl (2010)

02.03.2024

Reklama

Poslední deníček (5)

GTA The Disaster Edition

Už to budou dva týdny, co se společnost R* rozhodla zahodit ten malý zbyteček naděje u fanoušků série GTA - a to vydáním definitivní edice originální trilogie.
Setkala jsem se už se spoustou rozdílných názorů - ty kladné bohužel pocházely od dětí do 12 let, které vyrůstaly na GTA V.
Nechci tady ze sebe dělat nějakého znalce (jelikož jím nejsem), ale na GTA trilogii jsem vyrůstala.
A vidět mé oblíbené protagonisty, další postavy a prostředí v tom stavu, v jakém momentálně jsou, dost to bolí.
Nebudu se tady vyjadřovat ke všem chybám, které byly doteď nalezeny, jelikož o to se postaraly mnohem větší kanály (a také proto, že si tohle přečtou max. 2 lidi :D).
Ale pokud by se k tomu ještě chtěl někdo vyjádřit, nebojte se mi napsat! Ráda si o tom pokecám! :D

GTA The Disaster Edition