Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené herečky (7)

Andrea Elsnerová

Dvě slova: Hlas a Hodný voči. Ano, nejsou to dvě slova, ale já nebyl na to sčítání nikdy moc velkej kabrňák.

Hilary Swank

Hilary není obyčejná hollywoodská vrtiprdka. Navíc je to člověk s "chytrýma očima" a takový člověkové já rád :)

Sylvie Testud

Já jí prostě odněkud znám... Ne, to není jen slovní obrat. To je ten pocit, když potkáte určitou osobu a najednou vám přijde, že jí znáte, ale nevíte odkud. Sylvii Testud znám a nevím odkud. V každým filmu.

Ziyi Zhang

Jakmile se objeví tahle drobná asiatka, přijdou asi jatka. Narozdíl od většiny akčních héreček nedělá neohrabané otočky a celkově se k mlácení kohokoli staví fortelně. A navíc umí létat! Viděl jsem to hned v několika filmech a vážně to nechápu. To bude asi těma odstávacíma ušima nastavenýma do směru větru. Vědecky to ještě nikdo nepopsal, ale zřejmě půjde o princip miniaturního rogala. Zkrátka... Takovou ženskou bych chtěl nadoma. Zalítla by v rychlosti do sámošky pro mlíko a v noci bych se konečně nemusel bát jít s ní do parku.

Parker Posey

Nikdy nedostala velkou roli ve "velkým" bijáku a její filmografie sestává převážně ze samejch krávovin. Přesto doslova září (čili September) úplně ve všem. Parker Posey makes the movie!

Audrey Tautou

"Ona je taková typická šarmantní Francouzka.“ Říká se často ve fanklubu a to je tedy pěknej plk. Typická Francouzka není šarmantní – Typická Francouzka je značně rozevlátá, je to nabručená ženština, neustále ve spěchu a místy velmi nerudná. Dalo by se snad říct, že Francouzky jsou v určitém ohledu „šik“ v oblékání… Tedy řečeno z pohledu obyvatele středovýchodní Evropy - cípu, kterej Francouzi demokraticky ignorují úplně stejně jako zbytek světa. Tedy z pohledu obyvatele země, kde se neumí nikdo pořádně oblíct a buď chodíme jak šupáci v lacinejch hadrech nebo chodíme jak šupáci v drahejch hadrech (koridory velkých nákupních center nám momentálně slouží jako miniaturní módní přehlídky), ale na tom nesejde, obě skupiny jsou bez vkusu. Já například chodím v lacinejch hadrech. Aspoň si nic nenamlouvám. Jo a když už jsme u tý módy...Tak taky nechápu, proč si musej ženský kupovat šperky od Svarovskýho, když to je jenom obyčejný předražený sklo a navíc teda žádná extra krása - spíš takový cingrlata od kolotočů. Kamarád je šperkař a moderní design nízkokusovejch sérií se dá pořídit za stejný peníze. Ale halt to není profláklá značka, no. Ěé, hrome… Kde jsem to přestal?… Jo, Audrey Tautou. Tak Francouzky jsou šik v oblékání, ale třeba účesy už jim tolik nejdou. Musím říct, že jsem nikde neviděl tolik rozcuchanejch ženskejch jako ve Francii. Moment, už se dostávám k tomu hlavnímu… Takže Audrey Tautou není typická Francouzka. Audrey Tautou je spíš profláklá značka. A ve všech filmech je pěkně učesaná.