Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (241)

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Po dlouhe době komedie u které jsem se fakt zasmal, jen aby takových komedii bylo víc... :D

plakát

T.M.A. (2009) 

Na český film celkem ucházející snímek, občas strašidelný, místy nepochopitelný.

plakát

Avatar (2009) 

Jestě vstřebávám dojmy z návštěvy tohoto filmu v 3D kině. Ale je více než jasné že jde bezesporu o nejlepší film tohoto roku. 3D technologii obrazu v kině jsem předtím v kině nezažil, takže toto byla pro mě taková malá premiéra. Zprvu jsem si na to 3D nemohl zvyknout, ale za chvíli jako bych sám chodil po Pandoře a zažíval ta dobrodružství. Zasáhla mě dost rozmanitost flory a fauny na planetě, opravdu skládám poklonu výtvarníkům, kteří toto měli na starost. Před návštěvou kina jsem se bál strohosti příběhu (jen co jsem slyšel), ale mile mě překvapil. Jako byla to jednoduchá zápletka-ale byla tak skvěle zapletena speciálními efekty a krásou Pandory že mi ani ta simple line nevadila. Skvělé ozvučení filmu-jak zvuky Pandory (vodopády, ptáci, vítr, oheň), tak např. zpěv domorodců. O akčnosti snímku radši psát nebudu, to byste museli vidět- je to nepopsatelné.... Rozhodně velebím pana režiséra, za takový comeback. :-)

plakát

Clona (2008) 

Pro mě jednoznačně nejhorší horor za poslední dobu, který jsem měl tu smulu videt. Neprostá lineárnost příběhu umocněná NUDOU. Opravdu, jestli chcete viděl kvalitní horor, a aspoň trochu se bát, tomuto filmu se vyhněte velkým obloukem....

plakát

Ruiny (2008) 

Svižný horor, průměrné jednoduchá zápletka nědělá z tohoto dílka zrovna nejlepší film všech dob. Ale koukat se na to dalo. Jedinné se mi nelíbilo nelogicky se chovající se postavy. Plus připisuji předevších dobré kameře, zlověstné hudbě a celkové stopáži.

plakát

Hřbitov domácích zvířátek (1989) 

Po předchozí zkušeností se zfilmovanou ,,Carrie", jsem od tohohle filmu moc nečekal. Ale jsem mile překvapen, už tím že jsem se dočetl že scénář napsal sám King-a je to vidět. Až na drobné nesrovnalosti jsem naprosto spokojen. Postavy byly podle vybrány naprosto dokonale, až na Loisovu manželku Rachel, která mi jediná ve filmu vadila. Co se tíče hororového prvku jsem též na vísost potěšen-naprosto užásně jsem se lekal když Church odevšud skákal a nasledně syčel. Dále se mi líbil konec, přesně takhle si představuji zfilmovanou knížku, určitě doporučuji přídných zájemcům aby si tento horor určitě nenechali ujít.

plakát

Mary a Max (2009) 

Jedním slovem úžasné, nádherný příběh-spíše pro dospělé diváky, překrásná hudba a výstižný kontrast barev. Opravdu, takovýto originální animovaný a přitom dospělý animak jsem už dlouho neviděl. ;)

plakát

Surviving Sid (2008) 

Další kraťas ala Doba Ledová, ale mě se to líbil. Tak takhle vznikl Grant Kaňon. :-D