Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Můj nejoblíbenější animovaný seriál. Na každý díl se můžu dívat pořád dokola a nevadí mi to. ;)

Futurama

Futurama (1999)

Naprosto geniální seriál od Matta Greaninga. Který není určen mladším divákům, ale pobají jistojistě dospělé publikum, není dílu kdybyste se nudily a nepadla tam nějaká vtipná scénka nebo hláška. Odbdivuji postavu Zoidberga, protože tak šílenou postavu, která se na Zemi stalo Doktorem se jaktěživ ještě neviděl.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Už dlouhou dobu jsem uvažoval nad tím že bych začal sledovat nějaké "japonské anime", protože už od slyšení a od shlédnutí pár anime filmů vím že jsou takového počiny velmi dobré. Tak jsem se rozhodl a díky CSFD jsem narazil právě na Death note. Už od prvního dílu jsem byl vtažen do vynikajícího příběhu plného napětí, intrik, dedukcí, lží a jen jsem sledoval jak se na mne vše zmiňované valí ze všech stran. Předností tohoto seriálu je, narozdíl od většiny anime co jsem viděl fakt "uveritelnosti", jistě, je tu Death note, ale jinak se tu obejdeme bez zvláštních schopností, bez gigantických monster a vzdálených zemí. Zkrátka na mne udělal seriál velký dojem a jsem rád že mi otevřel dveře do světa anime a manga.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Naprosto vynikající seriál, který se řadí mezi mé nejoblíbenější. Už dlouho se mi nestalo, že bych se smál skoro u každého dílu. Pro mě GENIÁLNÍ.

Naruto

Naruto (2002)

Po dlouhých 220 dílech nemůžu jinak než dát tomuto seriálu 4*, prožívat dobrodružství spolu s Narutem nemá konkurenci. Je pravda že mezi opravdu dobrými díly se ukrývají i špatné, ale to nic nemění na celkové kvalitě, proto hurá na "Shippudena"!