Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 593)

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Tohle je přesně ten seriál, který začíná tak nějak průměrně, ale s každou další řadou jste nadšenější. Aktuálně jsem u třetí série a závěr zní - perfektní! Stiles mě baví.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Milé překvapení, které bylo koukatelné i napínavé zároveň. Pár výtek by se určitě našlo, ale spíše převažují klady.

plakát

Město žen (2009) (seriál) 

Náhodou jsem objevil tento seriál a na zkoušku jsem si pustil první díl, který mě neskutečně bavil až do samotného konce. Stejně tak mě baví i další díly. Courteney Cox (Přátelé) mě mile překvapila a vlastně i celé obsazení. Velmi sympatické postavy, vtipné dialogy a situace mě donutily dát plný počet.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Uvidím jak se bude seriál dál vyvíjet. Není to špatné, ale zatím "pouze" 3*.

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) 

Stopáž byla zbytečně natahována a bohužel humor nebyl ani moc vydařený. Občas zafungoval, ale pro mě je to pouze průměrný počin.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Prvotřídní počin u kterého se objevila spousta emocí a pochmurné nálady. Všechny díly jsou skvěle natočeny, herci do toho dávají vše a dle mého se jedná o jeden z nejlepších kousků za poslední (a dlouhou) dobu na našem území.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Od tohoto animáku jsem moc nečekal, ale jsem velmi příjemně překvapen. Bylo to vtipné s dobrým příběhem a nápadem z herního prostředí.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Gangsterky mám rád a Lovci podle mého zas tak moc nepokulhávali. Herci jsou prvotřídní, akce je zde dostatek a nebyla vůbec špatná.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Krásný pohádkový seriál, který mě zaujal hned od prvního dílu. Dobrá myšlenky, pěkné zpracování a i zdejší romantika je pěkná, pohádková.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Nechybí zde dobré napětí, míra násilí a zajímavý děj. Ovšem herci mi moc nesedí, tedy až na herce v roli samotného Dextera.