Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 593)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Podařená komedie. Kreace Jima jsou snad už jeho vizitkou. U tomhle filmu nemá cenu přemýšlet. Nejlepší je ho zkouknout a vypustit z hlavy. Ovšem sranda dobrá. Hodnocení: 65%

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

,,A co když je to pravda?" není dobrým filmem jak by se mohlo na první pohled zdát. Tedy v žánru komedie -romantika. Reese zde ničím nevyniká a její postava není ani zábavná. To platí o filmu jako celek. Milovníci romantických filmů mohou být akorát ukojeni tím, že konec skončí naprosto typicky. Není to film, který bych opět vyhledával. Přesto je zde Reese opět rozkošná.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Vtipné. Opravdu vtipné. Tato absurdní rodinka mě vždy skvěle pobaví. Těch absurdit je tam totiž tolik, že výsledek nemůže být jiný než spokojenost.

plakát

Adele: Živě z Royal Albert Hall (2011) (koncert) 

Konečně jsem se podíval na tento koncert a musím říct, že jsem naprosto spokojen. Ze záznamu na mě působila jakási normálnost, přirozenost Adele, která zazpívala opravdu vydařené písně doplněné humorem i emocemi. Teď jen takovýto koncert zažít na vlastní kůži.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Výborný akční film, který započal neméně kvalitní, ale dokonce ještě kvalitnější, trilogii o agentovi, který ztratil paměť. Tento film je jaksi bez Hollywoodské velkoleposti, ale to je jen dobře. Žádné megalomanské triky, velkolepé akce, ale střídmé honičky, které jsou velmi záživné a nenudící. Velmi kvalitní film v tomto žánru, který se vyplatí vidět.

plakát

Agora (2009) 

Agora je pro mě lidově řečeno "nemastná, neslaná" podívaná. Oslovila mě jen část příběhu, a to poměrně malá část. Historické filmy mám rád, ale tohle mě moc nesedlo. Přesto druhá polovina se mi líbila víc.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

A.I. měla veliký potenciál. Důvodů je několik - Spielberg, Law, a další. Samozřejmě i téma je velice zajímavé. Film je ale často něčím podkopáván. Může to být i délka, která způsobuje, že v několika momentech nastává nezáživnost. Škoda, ale podívaná je to přesto kvalitní.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Partičku IT tvoří Moss, Roy a Jen. Tahle trojice k sobě ladí dokonale. Přesto nejlepší postavou je pro mě Moss, který má skvělé hlášky. Každý díl je vyšperkovaný skvělými situacemi a vtipy. Je to seriál u kterého se bavím od začátku do konce. Nic víc nepotřebuju.