Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 593)

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Gangsterky mám rád a Lovci podle mého zas tak moc nepokulhávali. Herci jsou prvotřídní, akce je zde dostatek a nebyla vůbec špatná.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Prvotřídní počin u kterého se objevila spousta emocí a pochmurné nálady. Všechny díly jsou skvěle natočeny, herci do toho dávají vše a dle mého se jedná o jeden z nejlepších kousků za poslední (a dlouhou) dobu na našem území.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Milé překvapení, které bylo koukatelné i napínavé zároveň. Pár výtek by se určitě našlo, ale spíše převažují klady.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Andrew a Ema byla dobrá volba. Stejně tak se povedl celý film, který mě nenudil a užíval jsem si ho. Větší nedostatky jsem žádné neviděl.

plakát

Argo (2012) 

Další ze skvělých filmů v režii Afflecka. Argo je skvěle natočen s dobrým obsazením. Napětí a akce mu určitě nechybí, stejně tak místy humor. Ben nezklamal a stále drží laťku velmi vysoko.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Uvidím jak se bude seriál dál vyvíjet. Není to špatné, ale zatím "pouze" 3*.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Na film jsem se neskutečně těšil. Atlas je spletitý film ve kterém se může někdo ztrácet, ale věřím, že zážitek si odnese každý divák. Délka je opravdu dlouhá. Osobně to neberu jako negativum, ale párkrát se mi stalo, že se mě jednotlivé scény nijak moc "nedotýkají" a přišly mi chladnější. Ovšem to je snad jediná výtka, protože po herecké stránce není moc co vytknout. Hudba se mi také líbila a především závěrečných 20-30 minut, kdy jsem byl zaplaven emocemi ve spojení s hudbou. Krásné, smutné, děsivé. (Zaujal mě mj. příběh mužského páru). Prozatím silnější 4*. EDIT: 5*

plakát

ATM (2012) 

I když mi herci byli v tomto žánru konečně sympatičtí, nijak to nepomohlo samotnému ději, který sice není špatný, ale nedokáže překvapit a ani se uchýlit do většího napětí.

plakát

Avengers (2012) 

Avengers mě do kina ani moc nelákaly, ale byla by to chyba. Jsem rád, že jsem vyrazil na tento kousek. CA a Thor nezklamali, stejně tak i další hrdinští představitelé. O akci nebylo nouze a dokonce ani ne o humor. Snad toho nemám moc co vytknout, i když by to taky mohlo být o krapet kratší. Na druhou stranu můžu být za tu délku rád.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Já ani nevím, co přesně si myslet. Na jednu stránku nabízí film jakousi nevšední podívanou, zajímavě zpracovanou a natočenou, s výborným obsazením, ale později už mě to celé nějak vadilo. Přesto musím dát silnější 3*.