Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Hudební

Oblíbené seriály (10)

Černobyl

Černobyl (2019)

Černobyl je seriál úplně podle mého vkusu, do posledního detailu. Všechno je na správném místě a ve správné míře.. pragmaticky strizlive, elegantní a inteligentní. Pro mě osobně je to bezkonkurenčně nejlepší televizní počin za poslední dekádu. Jsem teď hodně namlsana a myslím, že si na další věc, která by mě uspokojila v takovém rozsahu, počkám zase hodně dlouhou dobu..ale snad nebudu muset čekat až do další nukleární katastrofy..

Pozůstalí

Pozůstalí (2014)

Uplynulo pět let od premiéry první řady tohoto seriálu a mně se při vybavení si některých scén doteď svírá krk. Miluju, když mě film či jakékoli jiné audiovizuální dílo překvapí či nějakým způsobem vnitřně změní a Pozůstalí ve mně tyto pocity probouzeli díl od dílu. S příběhem jsem se tehdy dost ztotožnila a vnímala ho velmi intenzivně. Následující série už trochu utíkají směrem k bizarnosti, ale pořád je to velice originální seriál, který má v metaforické rovině co předat, pokud je tedy divák ochoten se nechat unést tak trochu houbičkovou fantazií.

Příběh služebnice

Příběh služebnice (2017)

Koukat na tento seriál je teda neskutečný stres! Ale je to skvěle vizuálně zpracované, napínavě vyprávěné..Jen doufám, že se nikdy nedožiji doby, která by jen náznakem připomínala tenhle dystopický příběh..A upřesnila bych zde žánrovou profilaci..Příběh služebnice je pro mě v první řadě psychologický horor.