Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Hudební

Oblíbené filmy (10)

Love

Love (2015)

Au..tak tohle zcela rozervalo moji melancholickou duši..velice smutné, naturalistické a nestydatě erotické..Koukat na Love je docela emocionálně vyčerpávající, ale věřím, že přesně tak to progresivní režisér Gaspar Noé chtěl..zkrátka žádný odpočinkový film pro dobrou náladu..a mně tenhle film rezonuje hlavou už zatraceně dlouho, což je pro mě subjektivní známka kvality. Love Actually...French Love Actually.

Já, Tonya

Já, Tonya (2017)

Konečně pořádný a originálně zpracovaný film s krasobruslením v hlavní roli. Už bylo dost všech těch romantických a naivních hovadin à la Princezna ledu, které tomuto tvrdému sportu jen kazí pověst. Po čase musím říct, že mám tento film čím dál víc radši. Je to podle mě jeden z nejlepších životopisných filmů vůbec..a ať už to tenkrát bylo s Tonyou Harding jakkoli, myslím, že si takový finiš nezasloužila, je to prostě smutné. Zkrátka je to zářný příklad toho, že se život s lidmi někdy ani trochu nesere.

Mládí

Mládí (1992)

Film Singles je moje krabička poslední záchrany. Tento devadesátkový poklad mě vždycky svým nadhledem a upřímností postaví na nohy, když to nejvíc potřebuji. A návrat zpět v čase do Seattlu, kde se tehdy rodilo to nejlepší z grunge muziky je hrozně moc fajn.