Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (8)

Volavka

Volavka (2002)

K Volavce jsem se dostal právě přes její remake Skrytá identita. Vzhledem k tomu, že remake nasadil laťku docela vysoko, byl jsem zvědavý na origoš. Co k tomu řici... Skrytá identita byla hodně dobrá, ale tohle je prostě mazec. Mimo skvelé pointy film servíruje takovou znepokojivou atmosféru, která zde naprosto výborně sedí. Největším plusem filmu jsou jeho hlavní protagonisté Tony Leung a Andy Lau. Jejich charisma dodává filmu neskutečný šmrnc. Paradoxní je, že flim neobsahuje moc akce a přesto to funguje, navíc výborně si hraje s emocemi postav. Zkrátka podle mě možná movie no. 1:)

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Nebojím se říci, že se jedná rozhodně o jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl. Zásadní prvek, který se mi na tomto dílu velice líbil byl fakt, že mě film nenechal při jeho sledování ani vydechnout. Líbil se mi spád a "šťáva", kterou film rozhodně má. Herecké výkony byly také velmi slušné a věrohodné. Matt Damon obstál v jeho roli na výbornou. Navíc dobře zpracovaná psychologie postav. Například scény, kdy Bourne nezabije Paze a v závěrečné scéně ho nakonec přesvědčí, aby nestřílel (použije stejná slova, jako použil Professor z prvního dílu). V podstatě výborně zakončená trilogie. 100%

Okrsek 13

Okrsek 13 (2004)

Naprosto skvělá akční podívaná, která má dynamickej spád. Výborně a svižně propracovaný akční scény, který ještě táhne vpřed naprosto skvělá muzika. Příběh taky povedenej. Takže co dodat, prostě mazec.

Žhavé výstřely 2

Žhavé výstřely 2 (1993)

Tento film dokázal skoro nemožné, vždy když ho sleduji, pokaždé se směji, až se za břicho popadám. Mně styl humoru, který je zde použit připadá naprosto dokonalý. I když už jsem film několikrát viděl, není zde chvíle, kdy bych se nesmál. Scény, kde je je parodován Rambo jsou nepřekonatelné.

Renesance

Renesance (2006)

Pro mě rozhodně naprosto dokonalý zážitek. Už dlouho jsem nebyk tak potěšen atmosférou filmu, která je zde ještě podtrhnuta černo-bílým zpracováním, což umocnilo můj zážitek. Dějová linie je také výborná a řekl bych, že se nejedná ani o žádné klišé, nýbrž docela o originální a chytrou myšlenku.