Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 239)

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Tohle vážně s každým dílem roste a nechme teď stranou, jak nízko Andor začíná. Je opravdu krásný vidět dospělý příběh ze světa Star Wars a važmě si toho.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Prdlajs. Östlund je pořád na cestě dolů.  Od Force Majeure střílí sice čím dál do vyšších pater společnosti, ale zároveň stále povrchněji a povrchněji. Po Ostrov ještě leze nahoru a snaží se jít pod povrch tezí o systému, které kolem hážou postavy, ale v poslední třetině všechno velmi levně shazuje. Postava kapitána marxisty tam sice funguje jako perfektní lepidlo, díky které to dlouho drží tvar, ale o to citelněji je pak poznat její absence. Může být zábavné, když režisér střílí do různých -ismů ze všech stran, jenže ho to poté nechává v pozici nudného centristy.

plakát

Annette (2021) 

Vůbec. Jedno úvodní nakopnutí a pak kolo bez řetězu, cukající ze strany na stranu. Hudebně nefunkční, textařsky příšerně doslovné.

plakát

Raya a drak (2021) 

Kéž by všechny lidský postavy nevypadaly jako vyhlazený gumáci :( Páč jinak to prská originalitou a čerstvostí.

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Mnoho výhrad, časté přetáčení dramatičnosti do patetičnosti a občasně přehnané doslovné deklarování zkázy všeho, ale přesto to jako celek stojí dost neochvějně a monumentálně. S každým dílem lepší, neboť tvůrci umí postavy dobarvovat.

plakát

V úskalí (2020) 

High society shit...nemluví to ke mně ani trošku :'(

plakát

Amnestie (2019) odpad!

Dobrý je, že je furt legální normálně vodejít z kina, když je na plátně blitek.

plakát

Bídníci (2019) 

Natlakovaná láhev machismu. Jsou jenom špatní pěstitelé.

plakát

El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta (2019) 

Jako tak moc zasloužený epilog pro Pinkmana s atmosférou starší Coenovských filmů, proč ne. Nic moc víc, ani míň. Mimochodem, já vím, že Breaking Bad nikdy moc ženských postav nepředstavilo, ale tady je snad jen jedna v koberci. Whatever. Pořád si víc slibuji od posledních řad se Saulem Goodmanem.