Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (9)

plakát

Pot a krev (2013) 

Ten film snad ani nemohl být natočen podle skutečný události.Film ale pobavil.

plakát

Bídníci (2012) 

Hudba skvělá. Ztvárnění Javert a Fantine excelentní. Muzikálům se většinou vyhýbám, ale tenhle opravdu stojí za shlédnutí.

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Tak teda nevim proc libas jako dabel ma tak male hodnoceni. Ac teda nijak originalni komedie, kvalitne taky trosku zaostava,ale ja jsme se smala pulku filmu.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Konecne jsme mela cas a videla jsem A.Kareninu v kine.Originalni pojeti natoceni v divadelnich kulisach. Kostymy a hudba naproto dokonala.A od Keiry nic nez skvely herecky vykon jsme ani necekala. Prijemne stravenych 130 minut . :)

plakát

Jeden den (2011) 

„U dělala z tebe slušného člověka. A ty jsi na oplátku udělal šťastnou" Hodně zajímávý a hezky ztvárněný děj, vtipná a romanticky nevtíravý. Anna v tomhle filmu hezky zazářila. Jen mě trochu zklamal závěr filmu, po přečtení knižní předlohy.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Tenhle film by měl vidět povinně každý. Jak se ze špatného člověka stane člověk jiný, lepší, ať za to může hnutí jeho svědomí nebo ne, diky němu se zachránilo přes 1100 lidí. Hezky zpracovaný film o nejhorší éře naší historie. Ani není divu, že film ocenili 7 oskary a ta hudba, prostě krása. Možná je dobře, že jsem dřív nečetla knižní předlohu. Tolik by mě film asi nedojal. Mnozí z nás si z filmu „neodnesli“ to, co měli. Nepochopili, že se nejedná o dokument, ale film. Co na tom jestli byl Oskar Schindler takový lidumil jak je ztvárněný, jestli zachránil lidi pro levnou pracovní sílu do své továrny nebo z jiného pohnutí svědomí. Změní to nějak fakt, že jim svým činem zachránil život? Těžko. Pro mě Schindlerův seznam patří mezi nejlepší film od Spielberga co jsem viděla. 5*

plakát

Síla lidskosti - Nicholas Winton (2002) 

Asi jeden z nejlepších a nejdojemnějších dokumentů co jsem měla možnost vidět. Jak mohl svůj čin pozapomnět a nedat nikomu o něm vědět asi nepochopím. Velmi skromný člověk, nebít jeho manželky, která našla krabici fotek a dopisních papírů, jeho čin by se nikdo nedozvěděl.Velmi hezké zpracování, i když možná s malinkýma chybami, ale pro jeho celkovou výpověď můžou být zcela zapomenuty.A po scéně setkání s „jeho“ dětmi nemohlo zůstat oko suché. Pět hvězdiček zcela zaslouženě