Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (609)

plakát

Město žen (2009) (seriál) 

Pravděpodobně nejlepší sitcom, který začali v roce 09 vysílat

plakát

Zombieland (2009) 

Zombieland není typickým zombie horrorem, sice se najde pár lekacích momentůch a krví se taky příliš nešetří, ale ve výsledku je ta zombie-horror podstata jen vykradena a nahrazena (vůbec ne špatnou) ujetou komedií, kde se na hlášky příliš dlouho nečeká a všechno příjemně odsýpá k povedenému finále. Láká mě to do kina zajít ještě jednou :) // Po utřídění myšlenek, prohlašuji Zombieland za komedii roku 09.

plakát

O kominickém učni a dceři cukráře (2007) (TV film) 

Myslel jsem si, že můj devítistý hodnocený film bude trochu jiná kvalitativní třída, ale i o téhle české televizní záležitosti se dá říct, že je to kvalitní film, který je pro české prostředí dosti atypický. Celkem příjemné překvapení a solidní čtyři hvězdičky. // Nemůžu nechat bez povšimnutá, že Adriana Neubauerová je roztomilé děvče :)

plakát

Noc oživlých mrtvol (1968) 

Nemrtvá klasika od klasika žánru? Dnes už film příliš nevyděsí (nemotorné ploužící se postavy vypadají vedle speed zombies z remaku Daw of the Dead jako nějaká nepovedená betaverze). Ale nutno podotknout, že s atmosférou se zde pracuje výtečně a člověk si film vážně užije. Btw. konec byl překvapivý a docela mě donutil koukat s otevřenou pusou :)))

plakát

Hrdina (2002) 

Je z toho příliš cítit komunistická agitka...

plakát

Rocky V (1990) 

S Rockym to šlo bohužel dolu vodou (nejen v příběhu ale i co se týče kvality filmu).

plakát

Rocky IV (1985) 

Béčko jako vyšité, neporazitelný soupeř, trénink ve spartánských podmínkách a na závěr celkem laciná, ale pravdivá řeč...

plakát

Rocky III (1982) 

Tahle druhá cesta na vrchol je podle mě lépe natočená než předchozí díl a konečně: trojce se nedá upřít ani pořádný záporák. O Eye of the Tiger ani nemluvě :)

plakát

Rocky II (1979) 

Dvojka mě z úvodní trilogie bavila asi nejméně a to ačkoliv měla své kvality.

plakát

Rocky (1976) 

Nesmrtelná klasika o jednom splněném americkém snu. Mimochodem, jsem jediný, kdo má raději tréninky před zápasem než samotný box?