Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (609)

plakát

Slzy slunce (2003) 

Americká klasika (rozuměj plno patriotismu, hrdinství a sebeobětování pro vlajku hvězd a pruhů) o amerických vojácích, kteří všem nakopou prdele. Akce ve vesnici měla fakt koule. Závěrečná přestřelka mě spíše pobavila...

plakát

Caprica - Pilot (2009) (epizoda) 

Atmosférické dílo volně navazující (čti předcházející) BSG. Jako pilot je to ideální, ikdyž určitě nedokáže navodit takovou atmosféru jako se to povedlo úvodní minisérii... určitě je ale na co se do budoucna těšit.

plakát

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 

Některé pasáže byly geniální...konfrontace tučnáci x opice (a tučnáci celkově pokud jsou na obrazovce) a vůbec různé satirické narážky na dnešní společnost. Bohužel zaměření na malého diváka Madagaskaru dost ubírá, pokud se ale chcete pobavit je to vhodný film. "Pak, že tučnáci neumí létat."

plakát

Le Locataire diabolique (1909) 

Je to vtipné a na pár okamžiků jistě zabaví, takže vřele doporučuji zhlédnout.

plakát

Battlestar Galactica: Břitva (2007) (TV film) 

Pro někoho, kdo neví co je Galactica ať se k tomuhle dílu raději nepřibližuje, pro ty, kteří jsou BSG zachyceni je to jasná volba. Pegasus zde ožívá na plno, dojde k vysvětlení mnoha "mýtických" příběhů o admirálce Cainové a vše do sebe najednou krásně zapadá. Závěrečný rozhovor mezi Roslinovou a Adamou to vše jen umocňuje. Pro fanoušky povinnost.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Čistokrevná oddychovka, kde se dá skvěle studovat fyzika letu vnitřností. Nic víc nic míň. "Now let's kill that fuckin' band!"

plakát

Stmívání (2008) 

Twilight je přesně ten typ filmu, který mě dokáže dostat, kombinace ÚŽASNÉHO vizuálu a lásky dvou mladých lidí je silná zbraň, která bohužel i přes dějovou tupost dokáže pocuchat moji racionalitu. Další zbraní je to, že má snad všechno co dokáže oslovit mladé lidi: masivní pozérství (viděli ste snad v poslední době něco víc cool než byl ten trik s pálkou?), ještě jednou zmíním poutavé vizuální a hudební zpracování (ty songy zní děsně tuctově, ale překvapivě dokreslují "atmosféru"), stupidní lehce pochopitelný děj, šampónství, nabušená auta, slizkého záporáka etc. Btw baseball je vážně krutý, prostě guilty pleasure jak hovado a docela i chápu, že naše malá pubertačka Puma je z toho udělaná :)

plakát

Dinosaurové (1991) (seriál) 

HELL YEAH! Na souboj malý dinousáurek a vidlička vs jeho vlastní ocas asi nikdy nezapomenu. "Zlato, jsem doma"

plakát

Vrána (1994) 

Dnes již kultovní komiksová adaptace využívající motivu pomsty ze záhrobí, goticky místy až noirově stylizovaná a plná nabušené akce. Nic víc, nic míň. A touto citací z obalu DVD se s vámi loučím "Nikdy mu neměli zkřížit cestu a už vůbec ho neměli zabíjet."