Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (609)

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Tuctový příběh, který si něco málo bere z pohádky o Jeníčkovi a Mařence. Bohužel to nezachraňují ani akční scény. Velkým plusem je (nad)užití krve a Gemma Arterton - ta holka umí dát do slova "fucking" duši!:))

plakát

Světová válka Z (2013) 

První polovina funguje suprově, je to vlastně taková "komorní" krimoška se survivalovými prvky na pozadí jednoho velkémo průseru, který zachvátil naši planetu. V té druhé polovině (myslím tím tu kratší polovinu) se jedná o čistokrevnou "hororovou" cestu někam, kde je to sakra nebezpečné, za účelem nalezení něčeho, co je smrtělně důležité pro přežití lidstva. Chtěl bych vidět pokračování. (Možná moje hodnocení není úplně objektivní, protože jsem zombie-maniak.) "Well shit happens..."

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Oproti jedničce hrozný posun (negativně myšleno) v reáliích i v kvalitě filmu (a navíc bez Channinga!), co se proboha stalo?!

plakát

V Bruggách (2008) 

Velmi černá (a dojemná) komedie, odehrávající se v "kulisách" krásného města.

plakát

Konečná (2013) 

Před deseti lety bych tenhle tvůj nový film, Arný, žral, dneska už ne. Po půl roce už ani nevím o čem to bylo.

plakát

Travička zelená (2008) 

Na můj vkus zbytečně moc nechutností, ale jako jednohubka ucházející.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Přesně takovýhle typ filmu můžu, několik tvůrců se sejde, napíše ujetý scénář, seženou pár známých, aby jim v tom zahráli a já si to pak neskutečně užiju. Trailer na Pineapple Express 2 je jedna z nej scén tohoto roku!!! :)

plakát

2 zbraně (2013) 

Přesně takhle si představuju film na který chci jít do kina: našláplý od začátku do konce. Bomba!

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Ten film má cool obří roboty proti superobřím monstrům. Pak tam jsou taky nějací lidé, kteří ovládají ty cool obří roboty a bojují proti těm superobřím monstrům. Jo a taky je tam Ron Perlman, který z těch mrtvých superobřích monster, která zabijou ti cool obří roboti, dělá viagru. Jo a jsou tam ultra super cool obří roboti!!!