Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

Oktopus - Ztracený případ (2023) (epizoda) 

Marika Šoposká = Clarice Steriling - podoba čistě náhodná ? Oběma to sluší a dobře hrajou. Uvidíme co další díly.

plakát

Gump - pes, který naučil lidi žít (2021) 

Komu se tento film nelíbí nemá rád psi, zvířata i lidi. Je to krásnej film, každý tu hraje co mu scénář dovolí. Muzika pěkně startuje slzy. Je to film pro lidičky co mají radí zvířata všeobecně a psi asi nejvíc. Možná že se mě to líbilo i protože máme už třetího psa z útulku. A jsou prostě vděčný, je to na nich znát.

plakát

Teroristka (2019) 

Parádní, parádní, prostě parádní a krásně to skončí. Herecký výkony suprový. Mě osobně se strašně moc líbila muzika.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Skvěle fungující film, lidi se bavili , smáli. Bylo krásné sledovat jak reagují. Při muchlání lístků do divadla to zahučelo jak při minutí terče v biatlonu - jé. A okurková scéna se zavázanýma očima= super. Lidičky se smáli tak, že nebyly slyšet další repliky. Prostě krásná super komedie ze života. A navíc dobře obsazená. I parádní hudba se dobře hodí. Super, kdo neuvidí o hodně přijde.

plakát

Suzanne (1996) 

Konečně film o něčem a o někom. Pěkně odvyprávěný a i ten konec syrovej, ale nehappyendní. Takový syrový a surový ze života. Na dobu kdy byl film natočenej velice slušnej. Dnes je trochu úsměvnej. Je už jiná doba, ale drogy jsou FUJ pořád.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Skoro dvě hodiny o ničem, natahovací ani né romantický kýč. Hlavní hrdinka by mohla vydupat z nesmrtelnosti víc, ale ona absolutně nic. Paul Edgecomb v Zelené míli dělal něco pro lidi, Higlander taky, Bunton taky a ona nic. Asi aby tyto hrdiny nevykrádala. No prostě nic o ničem. Rozplýváte se všichni nad Harrisonem Fordem, vždyť neměl co hrát. 10 minut na plátně? Blake Lively to je tak jediný na co se dá koukat a to opravdu ve všech těch desetiletích. Sluší jí to pořád.

plakát

Mládí (2015) 

Tak sem to dotrpěl až do konce. Jak tam říkala ta paní herečka ,,sračka" a ,,pičovina" nevím čemu bych se v této komedii měl smát. Film o mindrácích. Sanatorium. Snad i u Chocholouška jsou normálnější lidi. No prostě 2 hodiny o ničem.

plakát

Rudý kapitán (2016) 

Moc pěkně natočený. Ty triky vůbec člověk nemá šanci postřehnout. A že jich tam je. Herci taky super. S tím dabingem nevidím problém a kdo má, tak ať si zajde na slovenskou nedabovanou verzi. Perfektně odvedená filmařská práce. No režisér Michal Kollár tím filmem žil prý 6 let a vyplatilo se. Díky za připomenutí té strašné doby. Je to především pro mladé, aby pochopili jak se žílo.

plakát

Černá labuť (2010) 

Strašná psychárna, jak se může někomu něco takovýho líbit. Dokoukal jsem to jen abych věděl jak uboze to dopadne. Nezklamalo psychodráma až do konce. Fuj!! Kam ten svět jen spěje.

plakát

Pokání (2007) 

Strašně dlouhá blbost o ničem. Nic neříkající scény. V těch skocích v čase se dá v pohodě vyznat. Ale první hodinu je to nuda, je to nuda a nic než nuda. Prostě o ničem a vleče se to a vleče. Trochu překvapivý konec, ale to je vše. Aspoň že to nebyl happy end. Škoda času.