Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (97)

plakát

Skleněný pokoj (2019) 

Pět dám je proto, že si dům zasloužil ucelenější dílo. Ale fakticky velmi nešťastně zjednodušené. Ukončení v roce 1968 také nebyla správná volba, doba.

plakát

Archiv (2020) 

Když je dobře vystavěný scénář… když herci hrají přesně to, co hrát mají. Pak pozorný divák najde cestou každý důležitý střípek, který už od samého počátku zapadá přesně tam, kde má být, u tohoto chytrého snímku. Bavil jsem se.

plakát

Zločiny Velké Prahy (2021) (seriál) 

Minimum akce, absence honiček vozy tehdejších časů ulicemi Prahy, velmi dobře vystavěné, jednotlivé případy. Skvělé obsazení nejen hlavních protagonistů. Parádní hudba. U mne úchvatná Darija Pavlovičová a milý prcek s nádhernou češtinou - Mira Štěpánová. Dvěma slovy - skvělá série.

plakát

Sia: Snowman (2020) (hudební videoklip) 

Jako vždy... posledních pět let kvalitní hudba i klip, který se mi líbil. Odkaz na YTB offiko kanál Sia... Snowman

plakát

Starlet (2012) 

Už po několika minutách sledování jsem tušil, jakou asi dělá hrdinka filmu práci. To porno ten film... dle mého názoru znehodnotilo, protože to byl jinak zajímavý snímek. Z pocitu viny se nakonec vylouplo lidství. Ten konec něco vysvětlil, ale nastolil i nové otázky. > Hledám inspirace u emma53. Díky.

plakát

Dva týdny štěstí (1940) 

Veselá taškařice o tom, kterak mladou, dosud nezkaženou dívčinu, sleduje smečka ohařů. Inu... láska opět zvítězila, nad falešnými city... ;)

plakát

Rudý dědek (2020) (TV film) 

Docela zajímavý dokument, který mohl zůstat dobrým, dobovým dokumentem. Bohužel jej zazdilo těch několik novátorských vsuvek, zřejmě čerstvě objevených v prvním klipu s Karlem Gottem, v písni Zdvořilý Woody. Přímo revoluční počin, použít totéž v tomto typu tvorby.

plakát

Krajinou domova (2014) (seriál) 

Vůbec nejlepší, dokumentární počin, našich tvůrců v dnešní době... který vystihuje, krásy naší vlasti. Kdo neviděl, o hodně přišel. Za mě, dokonalé dílo. Pan Petr Krejčí, vybral oba vypravěče, moc dobře. Hlasy pana Maxiána i pana Švehlíka, sedly do díla, nad očekávání přesně.

plakát

Doktor Martin (2004) (seriál) 

Docela se mi český vývar tohoto seriálu líbil... a když ten český skončil jen omylem jsem si pustil tento originál. Silně mne zasáhl a když jsem se prokousal několika úvodními díly, zjistil jsem s údivem, že se mi líbí mnohem víc, než ten náš. Za tu pětici hvězdiček se tedy vůbec nestydím.

plakát

Zelené obzory (1962) 

Tento snímek mi dlouho unikal a dnes jsem si udělal radost, když jsem ho mohl zažít na vlastní oči. Je mi trochu líto těch, kteří nepochopili podstatu díla. Prostě jsme každý z jiného těsta.

Ovládací panel
5 bodů