Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (181)

plakát

Jsem matka (2019) 

Me se to libilo. Jak po strance filmarske tak i pribehove. Je to sice ohrane tema, ale Australske podani je fajn. Urcite to stoji za zhlednuti.

plakát

Captive State (2019) 

Cele to dava smysl. Je to sice hekticke jak pisi ostatni. A chtelo by to trochu zvolnit ve vypraveni. Kazdopadne se clovek nenudi, film ma spad, ale je nutna plna soustredenost.

plakát

Bowling for Columbine (2002) 

Upřímně nevím jak to hodnotit. Dostal jsem se k tomu teprve ted. Po 17ti letech od vydání. Možná je to, ale dobře. Tento dokument má totiž v sobě mnoho polopravd a působí manipulativně. Ale jako dílo je to velmi dobré. Zasmějete se i Vám klesne úsměv.

plakát

Chlapec, který se stane králem (2019) 

Nevadí mi moderní pojetí Artuše a rytířů kulatého stolu, ale co mi vadí, když se do filmu doslova projídají nesmysly, které se šinou Evropou. Že filmy slouží i jako náborové viz některé americké akční filmy jsem si zvykl a beru to. Ale, že po půl hodině se dozvídám od matky, že je Excalibur nebezpečnou velkou středověkou zbraní hned v jedné scéně 3x to je na mě už opravdu moc. Bohužel pro brity jsou nebezpečnou zbraní i nůžky nebo šroubovák alespoň podle místní policie a zákonů za což tam hrozí i několik let vězení. A tahle masírka krze dětsé filmy mě až neskutečně štve. Teenage Artuš opravdu v tomto pojetí ne. Předpokládám, že další James Bond bude asi bezezbraní a jen o Martini a skotské... fuj tajxl.

plakát

Robin Hood (2018) 

Jako fantas magory dobry. Ale to je tak vsechno. Moderni taktiky CQB v dobe Hoodovske... jasny chceme to priblizit omladine a mozna se to tomu filmu i povedlo pobavit urcitou cast publika, ale ten film neni dobry. Proste neni.

plakát

Pašerák (2018) 

Clint je proste borec. Pres svuj vek natocit i sam zahrat to chce fistron. Film je prijemny, drzi linku, tempo a nepada. Jo, stoji za to.

plakát

Útok z hlubin (2018) 

Nápad dobrý, zpracování na počáteční příšerné klíčování nakonec celkem slušný, ale klišé o tom, že voják udělá sám víc než vrchní velení je tak naivní až to bolí. Odpočinkový film s trochou zajímavé akce dobrý, Gerard Butler mi tam upřímně nesedí, ale neurazí. Marsh toho moc nenatočil, ale je v něm potenciál.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Co díl to se řežu smíchy. Sice to režijně občas padá, ale scénář to celé fakt drží! Krásně nekorektní!

plakát

Pátrání (2018) 

Když jsem byl na tento film upozorněn a viděl trailer hned jsem si vzpomenul na český Semestr ze Streamu, ale tohle... po shlédnutí naprosto otevřená huba do kořán :) Výborné, moderní a přesto nenucené podání dnešní mládeže i toho jak lidé reagují na mediální kampaň. Konec mě naopak mile překvapil a dávám plný počet, protože ten film to jak byl natočen, jak jednoduše a přesto složitě je jako celek naprosto skvělým dílem! bravo!

plakát

Paříž 15:17 (2018) 

Jak mám Clintovi filmy rád, tohle se mu nepovedlo. Je to jak kdyby to režíroval opilej. Rádoby vyprávění o třech lidech se kterýma nevím proč je nutné projít celé jejich dětství aby to vyvrcholilo v čin který se stal ve vlaku. Já nevím. Mě to strašně nudilo. Bez šťávy, bez pevného držení režie, jako by to točil někdo jiný...

Ovládací panel
3 body