Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (6)

plakát

Zfilmovaná tajemství Čapkovy Strže (2023) (TV film) 

Tak to se nepovedlo. Podivná stopáž, žádná tajemství se člověk nedozví. Suchá TV ilustrace jednoho místa, se sucharem režisérem, který má ještě potřebu vystupovat před kamerou... Dokumentem bych to nenazývala.

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Tak za mě velké překvapení! Odvaha Jana Budaře pojmout českou pohádku jinak a zcela autorsky! Skvělé herecké výkony Javorský, Vetchý, Kubařová a sám Budař. Silné nadčasové téma. A právě za debut má u mě celých pět hvězdiček a poráží tak většinu československých pohádek z poslední doby. Díky za to!

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

NAPROSTO ČISTÝ GRC!!! Všichni, kteří se toho účastnili museli být na koksu!!!

plakát

S písní v tísni (2022) (TV film) odpad!

Největší dno a ostuda veřejnoprávní televize. Za peníze daňových poplatníků natočit takový hnus je opravdu ostuda celého vedení a lidí, kteří rozhodují o tom co se natočí. Divím se panu Nedbalovi, že přijal tak otřesnou roli. Je to celkem slušný herec, ale tímto počinem mě opravdu zklamal. Fridrichu, Fridrichu, to se vám nepovedlo.

plakát

Anatomie života - Zmýlená neplatí (2021) (epizoda) odpad!

Něco tak stupidního jsem snad ještě nikdy neviděla. Scénář, scénář, toto by nenapsaly ani děti na základní škole. Nereálné situace, stupidní zápletky, folklórní soubor na vyšetřovně..... Takto to nevypadá snad v té nejhorší nemocnici v zemi. Sestra si povídá místo lékaře s rodinnými příslušníky, traumatologie, kde se všichni pohybují rychlosti hlemýždě, prostě jedním slovem děs. Obdivuji herce, kteří jsou schopni se do takového šíleného projektu propůjčit. Režie ????

plakát

O léčivé vodě (2020) (TV film) odpad!

Scénář! Scénář! Scénář! Dramaturgie nula, nechápu jak může takový paskvil projít do výroby. Naprosto nejednotný styl kostýmů (kombinéza se zipy v podvodním světě byla jen třešničkou na dortu). První minuty příběhu nastavily dvě hlavní postavy, které následně v příběhu nemají pro děj žádnou zásadní funkci (princezna a mlynářův syn). Nuda, nuda, zbytečně vyhozené peníze.