Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (101)

plakát

Proboha! (2008) 

"Pravda je taková, že náboženství musí zemřít, aby lidstvo mohlo přežít"

plakát

Potomci lidí (2006) 

Vizuální nádhera, atmosféra hry Half-Life 2, depresivní příběh a autobaterka rozbíjející čelist. Potomci lidí, se svojí scénou s dítětem mezi vojáky, jsou něčím tak nádherným na plátně. Ale o to horší by to bylo ve skutečnosti.

plakát

Katka (2009) 

Drsnější než fikce.

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Avatar pro děti, pro dospělé Pohádka s opravu velkým "P".... "Dělali sex, že jo?" - "O tom se taky nemluví"; "Teče vám krev" - "To je víno" aneb roztomilý humor nadevše. Je zvláštní jak člověku plesá srdce, když vidí povedený a hlavně originální český film. Dabing a jeho obsazení je neskutečné a i po těch několika hodinách po filmu se nemůžu zbavit toho uspokojivého pocitu. Z Kukyho je legenda.

plakát

Sedmá pečeť (1957) 

Tento film by bylo snadné odkopnout do prachu průměrnosti. Žádné velké scény, žádný velký děj, žádná smysly ochromující magie obrazu. Jenomže na co tohle, když vám mluví z duše?

plakát

Avatar (2009) 

Příběh tolikrát viděný, který nikdy neomrzí. Absolutní očista duše, láska v koncentrované podobě. Nádhera.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Dechberoucí a úchvatná atmosféra. Co víc si přát? ... Snad jen nádhernou Scarlett:)

plakát

Kmotr II (1974) 

Hodně jiné; o dost depresivnější. Avšak už ne tak dobré, ale pořád dost dobré na 5*.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Začátek filmu byl nepopsatelný orgasmus vydrážděný všemi prvky. - Vizuálně (což jsem myslel, že bude to nejpoutavější, zdrtilo nečekaně něco mnohem poutavějšího). - Hudba (zdrtila vizuální stránku a všechno). - Odpadlíci "hrdinové" vražděni; ne vždy za všech okolností dobří (nepoznamenán předlohou jsem zjistil co je to za úžasnej nápad). Tenhle film si nenechám ujít minimálně ještě jednou a bude dost pravděpodobné, že svoje hodnocení změním. Ovšem nejdříve - ano předlohu si prostě přečtu !!! .... hodnocení změněno...