Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (2 044)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Tolik opěvovaná postava matky osciluje na hranici karikatury a postavy Bohdalové z libovolného komediálního skeče v Televarieté. Herečka jakoby chvílemi nevěděla, kam až může v roli zajít, a tvůrci jí to nebyli schopni vysvětlit, jelikož v tom evidentně sami neměli jasno.

plakát

Krematorium - Strejda Jirka (2024) (epizoda) 

Vyjíždějící rakev je geniální. Jinak je to po komediální stránce malinko mrtvé.

plakát

Cheongnyeongyeongchal (2017) 

Po zhlédnutí skvělého seriálu Čmuchalové jsem si musel proklepnout i další režijní počin Joo-hwan Kima, a opět se dostavilo velké nadšení. Mimořádně příjemná buddy komedie, která se nebojí přitlačit na drsnou i patetickou strunu, se sympatickou dvojicí hlavních herců. I já proto v hodnocení musím přitlačit.

plakát

Talkshow Vítka Martince (2019) (pořad) 

Když se povede host (Genzer, Švanci, Kozub Jablonský), je to úplně v cajku, a moderátor nic nekazí, ví, kde je jeho prostor. Na jiný díly nekoukám, tam nemůžu sloužit.

plakát

Rozhlédni se, člověče (1998) (seriál) 

Zajímavé je zpětně zjistit, že v podstatě všechny rozhledny, jejichž budoucnost byla v době natáčení seriálu nejistá, jsou dnes opraveny, zrenovovány a bují na nich čilý turistický život.

plakát

Příběhy starých hospod (2023) (seriál) 

Těžko si oblíbit upovídané příběhy hospod, do kterých člověk v životě nepáchnul. Ale platí to i naopak, pokud se objeví alespoň vzdáleně známá špeluňka, hned je to zajímavější.

plakát

K poctě zbraň! - 1938 (2024) (epizoda) 

Za celou dobu nedostaneme odpověď na anotační otázku, zdali jsme se tenkrát měli bránit.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Výborný, nápaditý, vtipný, škoda, že to místní puritáni tlačej do šedejch čísel.

plakát

Milli Vanilli (2023) 

Dokument, který bude bavit každého, bez ohledu na znalost inkriminované hudební dvojice aneb povídání o čunících, kteří mohli před porážkou říct, že žili v žitě.