Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (2 045)

plakát

Nebezpečný svět Rajka Dolečka (2015) 

Z toho milého starého pána, který byl tak příjemný v silvestrovských show 70. let či nedávno u Krause, kde mimochodem doporučil žrát vlašské ořechy, a tak je od té doby žeru, mám najednou trochu strach.

plakát

Vyprávěj - 1. Máj (2009) (epizoda) 

Prvky přeslazené telenovely začínají být alarmující, navíc ta předem dlouho jasná prvomájová "náhoda", to fakt nejde brát vážně.

plakát

Santa je pořád úchyl (2016) 

Dvě hvězdy za občasný nostalgický závan připomínající skvělou jedničku a za Thorntona, kterej ten nihilismus v sobě pořád má, což ale nic nemění na tom, že jde o naprosto zbytečnej sequel.

plakát

Dlouhá bílá nit (1970) (TV film) 

Vrcholný dozvuk Nové vlny bez alegorické zátěže, se syrově neúprosnou sondou na dno lidských vztahů, do samého jadřince touhy po lásce, která, alespoň na malou chvíli, pomůže překlenout propast osamění.

plakát

Mary Kills People - Bloody Mary (2017) (epizoda) 

Maximálně etická problematika, jakou je eutanazie, je zde nastíněna tak ledabyle, že nelegální asistující dvojice jsou debilové, kteří si nedokáží pohlídat nejzákladnější věci, jako je účinnost podávané látky (takže musí hned prvního nebožáka dodělat vlastoručním udušením), nebo její uschování, aby se k lékům třeba nedostaly děti, které samozřejmě nenapadne nic lepšího, než učinit okamžitou ochutnávku. Tohle by neprošlo ani v komedii, jenže tady má jít o víceméně vážně pojaté drama, takže jsem buď něco nepochopil, nebo jde opravdu o jednu z největších zhůvěřilostí seriálových novinek. A že jich je.

plakát

Svět pod hlavou - Dvojboj (2017) (epizoda) 

Základní suroviny pro kvalitní seriálový kvásek jsou víceméně stále přítomny, pořád to ale z nějakýho důvodu ne a ne vykynout v adekvátně nadýchaný a hlavně chutný finální produkt.

plakát

Don't Hang Up (2016) 

Další z hororů se slůvkem Don´t, pomalu se nám ony příkazy začínají vyčerpávat, takže se možná brzy dočkáme situací, kdy bude psychomaniak krmit oběti hrachovou kaší a název bude Don´t fart. Nicméně i zde platí, že by celé záležitosti slušela krátkometrážní stopáž, už za půlkou to začne být víceméně o ničem.

plakát

Nádraží (2017) (seriál) 

Bejt všechny postavy vtipný a herecky neodolatelný jako ty Sokolovy, byla by to pětka jako vyšitá. Místo toho mám trauma z některých velmi trapných scének a potřeboval bych dostat neschopenku.

plakát

7 pádů Honzy Dědka (2012) (pořad) 

Postupem času lepší než Kraus. Dědka navíc jistí výborní rešeršisté.

plakát

Četníci z Luhačovic - Evička (2017) (epizoda) 

Pořád čekám, kdy přijde Trojanův Béďa, aby už jako nastala legrace, a von nejde a nejde. Navíc tam všichni mluvěj s takovým tím stylizovaně podbízivým dobráctvím, jako by hráli ve štědrovečerní pohádce. Prostě pakárna.