Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (107)

plakát

Divoška (2008) 

Tleskám! Fakt bravurně zvládnutá, opradu vtipná holčičí komedie. Emma Roberts se v roli Malibu-girl přímo vyžívá a zbytek filmu odehrávající se na naškrobené britské škole je stejně dobrý. Písničky, hlášky, všechno možný...prostě na jedničku.Tyhle filmy už nikoho ničím nepřekvapí, takže vypnout mysl a jenom vstřebávat...

plakát

Lovecká sezóna 2 (2008) 

Taková předzimní oddechovka pro pochmurný večer. Nic světoborného teda, 1 byla daleko lepší. A zdálo se mi, že i animace stála celkem za nic...Šlo tam jako v každém podobném animáči hlavně o nic, ale já sem celkem bavila. (nemějte mi to za zlé ale tak moc dobře sem se zas nebavila)

plakát

Wanted (2008) 

Wanted, aneb jak nula k bouchačce přišla. Absolutní outsider (nebo ještě něco horšího) vede naprosto hroznej život. Šéfová teror osobně, nejlepší přítel mu valí do holky a všechno stojí úplně za h*vno. V tom se objeví Angelina a skvělá přestřelka v obchodě, pak se objeví Freeman a následují další super scény s mučení, rádoby výcvikem. Pak se objeví někdo další a následují opět další úžasné scény...Prostě furt máte na co koukat. Úžasná kamera, skvělé herecké obsazení a úplně na tomhle filmu miluju ty promalený a vracený záběry. Prostě bombastický. Taky fakt chválím ten nečekanej konec (pro někoho nečekanej). Takže jasný, zasloužený 4*

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Opravdu hodně dobrý snímek. Skvělá režie a scéna se kloubí s úžasnými sci-fi efekty, až vám jde hlava kolem. Jde vidět, že pak Derrickson se značně vyřádil. Bylo to originální a neotřelé, i když jisté záblesky záchrany (nebo vyhubení) lidstva už tu taky někde vyskytly. Děj byl však velice originální. Že by se na Zemi objevil mimozemšťan s poselstvím zničit planetu, nebo spíš vyhubit druh, který ji k záhubě vede byl hodně dobrý nápad a v tak skvělém souladu režie, kamery, herců, hudby atd. atd. to bylo vážně skvělé. Výborný herecký výkon Keanu Reevese, který neustále uhrančivě koukal do kamery si rozhodně zaslouží pochvalu. Normálně bych asi dala 4*, ale něco mi tam ještě chybělo k tomu, abych se do toho úplně vžila (že by popcorn?), takže hodnotím 3,5*. Nejefektnější scéna: Mizící baseballový stadion

plakát

Máj (2008) 

"Strašný lesa pán"... Ježiš co to bylo? Fakt jako proti klasice já nic nemám, ale něco jako poe-porno opravdu česká scéna nepotřebuje. Nebejt toho že jsem na to šla se školou za 20 Kč tak to asi v životě neuvidím...a žádná škoda. Dělá se jenom to jedno, střídá se jeden pěkný pohled za druhým, ale nějaká návaznost děje nebo nedejbože dvě melodie jsou absolutně pryč. Nemluvě o Jarmile, němá šlapka (mimochodem na konci ji aspoň mohli nechat dopadnout...čekala jsem na to celej film). Nevím o tom že by neuměla mluvit... Jinak Stropnický taky nic moc, ale na konci mi ho bylo fakt hrozně líto. Takhle hnusnou smrt si nezasloužil, teda aspoň podle mě ne. Celé to zachraňovat Tříska. Řeknu vám, ten chlap je klasa, prostě jak recitoval všechny ty verše...fakt jsem tomu věřila on tam byl jediná spása. Jo a mimochodem co byla ta písnička od Supportů??? Takovouhle hrůzu už jsem dlouho neslyšela...a pořád všude znělo: "Strašný lesa pán"...Takže prosím, Brabec už ne!!!

plakát

Rallye smrti (2008) 

Úžasná podívaná, ve které fakt nic nechybí. Vězeňský prostředí, pár borců, sexy instruktorky, nějaká ta brutalita a nakonec ten neuvěřitelnej Mustang GT...Je to vlastně jako hra...ber štíty a zbraně, vyhni se smrti. (a já si myslela že to bude blbost ;) )

plakát

Zapomenutý ostrov (2008) 

Vy si ze mě děláte srandu? Tohle že byl film? Ani omylem...První půlhodinu bych narvala do několika úvodních úseků, ale prostě tohle byla fakt ztráta času. Na tak dobrý herecký obsazení jsem čekala něco daleko, daleko lepšího. Pár světlých momentů, a pěkná hudba a scénáře. Sedím...koukám...a čekám kdy to začne, a ono nic...

plakát

Camp Rock (2008) (TV film) 

Asi už z filmů stylu HSM blbnu, ale tohle se mi líbilo. Pro mě i lepší písničky než v muzikálu a Jonasovi jsou mi rozhodně sympatičtější než Efron a i když Demi Lovato nemá tak pěkný úsměv jako Vanessa mám ji radši už kvůli tomu, že je schopná zpívat s rockovou kulisou. Sice to nebyl rock v pravém slova smyslu, ale co prosimvás chcete od těhle? Nebyl to muzikál, byl to film. Nebylo to originální, ale bylo to chytlavé. Myslím že nepřeháním, a jestli jo tak čtvrtá * je za soundtrack :)

plakát

Max Payne (2008) 

Dejte mi Wahlberga, pár bouchaček, tmavý město a nějakou modrou vody a tohle vám natočím taky. Absolutně nechápu zařazení tohohle filmu, akční to bylo jak už tu zaznělo v momentě, když začal dělem otevírat dveře na záchodech, pak nikde nic. Další hodinu jenom zíráte a říkáte si, kde tu akci mohli dat, a kde byste už vypustili ten děsně pomalej zpomalenej záběr, kterej tý akce jenom ubírá... Nebyla sem až tak zklamaná, nic jsem od toho totiž nečekala. Jo nebyla to zase úplně nuda...pár světlých momentů vě tmě tam bylo, ale na záchranu filmu to ani zdaleka nestačilo...takže prosím už ne filmy podle her!

plakát

Street Kings (2008) 

"Oči máte jak apostrofy, oblíkáte se jak bílý, mluvíte jak černý a jezdíte jak židi..." Fakt dost dobrý...Uprostřed vší korupce, podvodů, vražd se jednomu rozsvítí a začne konat nedokonané. Keanu Reeves se zase jednou dostal do role, která mu opravdu sedne. S bouchačkou v ruce a pomstou v srdci si jde za svým. No tak lehký to zase není. Když už si myslíte, že to zkončí a že se prostě pomstil a bude klid, tak se ukáže, že v tom jedou všichni. A do toho všeho je tam ještě Hugh Laurie...policajt co chytá policajty.