Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (177)

plakát

Andělská tvář (2001) 

Pro mě byla Andělská tvář moc pěkný film. Trošku jako režiséra mám ráda a byla jsem na tento film zvědavá a Troška nezklamal. Pěkně natočeno, moc pěkná hudba i kamera.

plakát

Ať přiletí čáp, královno! (1988) (TV film) 

Druhý díl k pohádce Co takhle svatba, princi. Snad o malilinko horší než první díl. Ovšem král, královna a komoří opět nemají chybu. Piere Bujon (v královnině podání Piere kujon) je taky neodolatelný. Opět velice pěkné písničky, originální kostýmy, ovšem ty jejich klobouky nemají chybu, ale na hlavě bych je mít nechtěla.

plakát

Autíčko s červeným srdcem (1985) (seriál) 

Tenhle večerníček byl nádherný. Škoda, že je to jeden z těch pěkných, ale bohužel pozapomenutých večerníčků.

plakát

Až opadá listí z dubu (1991) 

Tak až díky Werichově fimfáru jsem si konečně po x letech zapamatovala, že listí z dubu prostě neopadává. Povedená nádherná pohádka

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Vydržím hodně, Trošku jako režiséra mám ráda, ale tohle byla už i na mě moc.

plakát

Bílá nemoc (1937) 

Skvělé herecké obsazení a skvělé zpracování. I když to znám téměř nazapmět, vždycyk na to ráda kouknu. obdivuji vždy vytrvalost doktora Galéna s jakou léčí své chudé. A nikdy nechápu maršála a pak ani ty zfanatizované lidi. Nakonec mu tu nemoc přeju, dobře mu tak!!!

plakát

Bingo (1994) (pořad) 

No nic moc extra se mě to nelíbilo.Moc si z toho nepamatuju, jen to, že se mohlo soutěžit snad jak ve studiu tak doma. Jednou nám to babička koupila, ale stejně jsme nic nevyhráli, chybělo nám tam škrtnout jedno číslo. To byl snad jediný díl, který jsem viděla celý, jinak jsem u toho moc dlouho nevydržela.

plakát

Bludička (1981) (seriál) 

Skvělý seriál nakterý si pamatuji ze svého dětství. Nejvíce se mi samozřejmě líbila vždykcy zlá Edna

plakát

Bydlení je hra (2004) (pořad) 

Tak tnehle pořad se mi moc líbí. Vždycky ráda koukám, co pěkného architekt vymyslí a musim říct, mají v týmu šikovné lidi, páč i s amlým rozpočtem umějí vylepšit moc pěkně bydlení.