Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Elizabeth a pan Darcy? Věčný příběh... On je pyšný a ona má předsudky?? Opravdu? Láska prolomí všechny bariéry... A Joe Wright, Keira a Matthew nám to předvedli!

Místo u moře

Místo u moře (2016)

Chci se na něj dívat pořád, ale zároveň ho už nikdy nechci vidět... Film plný bolesti... Minulost je s námi navždy, jen se s ní musíme naučit žít...

Hurá do basy

Hurá do basy (2006)

John Lyshitski a Nelson Biederman IV jsou ti nelepší "trestanci" které kdokoliv kdy viděl!! Jestli se rádi bavíte, musíte to vidět, jinak nepochopíte :-)

Bitva o Sevastopol

Bitva o Sevastopol (2015)

Od začátku do konce nevím jestli jsem ráda, že podnikla tuto významnou poctu a zapsala se do dějin. Nevím jestli jsem ráda viděla její trnitou cestu, odhodlání, trápení, štěstí, smutku... Je to příběh plný mnoha emocí... A jsem moc ráda, že ji natočili Rusové... Protože oni to umí, a těším se na další...

Lorelei

Lorelei (2020)

Má někdo po 15ti letech ve vězení právo na druhou šanci? Osobně si myslím, že má. Jenom to nepo*rat... Celý snímek jsem sledovala se zatajeným dechem, jak se s tím popere... Uteklo to rychle. Mé srdíčko zaplesalo nad horou drsňáka skrývající ten nejněžnější cit! Pablo Schreiber v úplně jiném světle, a skvěle mu to sedlo. Více takových rolí (teda, né že by se špatně koukalo na svalouše v neprůstřelce a se zbraní v ruce). Pět hvězd protože si to ten film zaslouží!