Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 144)

plakát

The Orville - Cesta, jíž jsem našel (2019) (epizoda) 

Jsem v rozpacích. Na finálovou epizodu to nebylo vůbec „kulervoucí“ ani napínavé. MacFarlane se spíš zaměřil na svůj vztah s Kelly a zbytek byla jen omáčka.

plakát

The Orville - Season 2 (2018) (série) 

V první sérii jsem si stěžoval, že MacFarlane je břídil a jeho vtipy vůbec nepadají na úrodnou půdu. Možná si to sám uvědomil, protože blbých vtípků je v celé druhé sérii možná pět. A celkovému tónu to hodně prospělo. Většina humoru je situační, ale celkově seriál zvážněl. Šanci dostaly vedlejší postavy a MacFarlane se drží hodně vzadu. A když už nastoupí na scénu, chová se konečně jako kapitán a ne jako šašek v převleku velitele. Musím přiznat, že Orville (a hlavně Bortus!) mi bude chybět a minimálně budu sjíždět scénky na YouTube.

plakát

The Orville - Trvalé dojmy (2019) (epizoda) 

Úžasná epizoda. Vůbec nejlepší z celé série a jedna z nejlepších seriálových epizod vůbec. Na začátku je časová kapsle z roku 2015, která obsahuje mimo jiné cigarety, na kterých se stane závislý Bortus, ale hlavně telefon jedné dívky, so které se zamiluje Gordon v simulátoru. A protože to mezi nima opravdu jiskří, sledování bylo opravdu dojemné.

plakát

The Orville - Identita, část druhá (2019) (epizoda) 

SPOILER: Skvělé zakončení Identity, které má jedinou chybu. Proč museli oživit Issaca? Takhle má jeho oběť poloviční dopad.

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

K dokonalosti chybí kousek. Už podle trailerů se zdálo, že Fallout by mohl vybočit z řady nepovedených adaptací herních titulů a první díl rozhodně dává naději. Svět je ztvárněný naprosto dokonale, CGI je naprosto minimální nebo nerozpoznatelné, postavy sympatické (Walton Goggins je neskutečně charismatický!!!) a filmařsky je to zvládnuté dokonale. Fanoušci Fallouta budou určitě vrnět blahem.

plakát

The Orville - Prvotní pudy (2019) (epizoda) 

V první sezóně jsem si stěžoval na nedostatek scén s Bortusem, tady mi to MacFarlane vynahradil dosyta :). Bortus je závislý na pornu a kvůli jeho přičinění je loď napadena virem. Výborný situační humor mě nenechal vydechnout.

plakát

The Orville - Ja'loja (2018) (epizoda) 

Ne že bych neočekával lepší začátek druhé sezóny, tady se jen řeší vztahy, takže to působí jako Ulice.