Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 150)

plakát

The Orville - Z neznámých hrobů (2022) (epizoda) 

Zčistajasna vynikající epizoda. Backstory o Kaylonech v kombinaci s úžasným humorem, který pramení ze vztahu LaMarra s Tallou a vyjednávání s matriarchální společností a nakonec dojemné chvíle s Claire a Isaacem, který se naučil vnímat lidské emoce. Jeho představitel Mark Jackson konečně dostal příležitost se ukázat a byla z toho jedna z nejlepších scén celé série. Přesně kvůli takovým epizodám jsem si Orville oblíbil.

plakát

Top Gear - The Burma Special (2014) (pořad) 

May, Hammond a Clarkson nasednout do náklaďáků a vydávají se napříč Barmou, aby postavili most přeš řeku Kwai, jako v tom slavném filmu podle skutečné události. Tenhle speciál se fakt povedl a památných scének je v něm nepočítaně. Clarkson přijede se „sportovním„ náklaďákem se sklopnou korbou a protože jede naprázdno, každou díru a nerovnost cítí až do morku kostí. Hammond si opět kompenzuje svou výšku tím, že přijede v náklaďáku s obrovským přístavkem, který mu přivodí víc potíží, než užitku. Už jen projet ulicemi města, kde na každém kroku visí nějaký ten kabel je o hubu. No a May si vybere ani ne tak náklaďák, jako větší dodávku s jeřábem.

plakát

The Orville - Trvalé dojmy (2019) (epizoda) 

Úžasná epizoda. Vůbec nejlepší z celé série a jedna z nejlepších seriálových epizod vůbec. Na začátku je časová kapsle z roku 2015, která obsahuje mimo jiné cigarety, na kterých se stane závislý Bortus, ale hlavně telefon jedné dívky, so které se zamiluje Gordon v simulátoru. A protože to mezi nima opravdu jiskří, sledování bylo opravdu dojemné.

plakát

The Orville - Identita, část druhá (2019) (epizoda) 

SPOILER: Skvělé zakončení Identity, které má jedinou chybu. Proč museli oživit Issaca? Takhle má jeho oběť poloviční dopad.

plakát

The Orville - Prvotní pudy (2019) (epizoda) 

V první sezóně jsem si stěžoval na nedostatek scén s Bortusem, tady mi to MacFarlane vynahradil dosyta :). Bortus je závislý na pornu a kvůli jeho přičinění je loď napadena virem. Výborný situační humor mě nenechal vydechnout.

plakát

The Orville - Kupidova dýka (2017) (epizoda) 

Rob Lowe jako modrý týpek je zpátky na scéně a okouzlí nejen Kelly a Teda, ale začnou se dít podivné věci více členům posádky.

plakát

The Orville - Krill (2017) (epizoda) 

Tohle se fakt povedlo. Kapitán a pilot se vydávají v přestrojení za nepřátele na výpravu za vzácným artefaktem a je z toho geniální komedie. Zvláštní, že když je MacFarlane v přestrojení, je vtipný jako nikdy. Humor je situační a dokonale mi padl do noty. Zároveň nám ale epizoda představí dva rozdílné světy, které nelze jen tak jednoduše odsoudit.

plakát

Clarksonova farma - Série 2 (2023) (série) 

Druhou sérii Clarksonovi farmy jsem zhltnul během pár hodin. Byla to napínavá jízda a i když je Clarkson pořád orangutan, fandím mu v jeho snaze podporovat místní (nejen) farmářskou komunitu.