Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 150)

plakát

Watchmen - Válečnické umění komančských jezdců (2019) (epizoda) 

Já vám nevím, Snyderovy Watchmeny mám rád, ale zpomalovačky v seriálu vůbec nefungují, stejně jako někteří hrdinové (co měla třeba znamenat ta scéna v obchodě? než by maskovaný hrdina zlikvidoval všechny lupiče, mohli ho dávno zastřelit... jenže seriál se prostě tváří, že na to neměli z nějakého důvodu čas :) – klasický příklad padoucha se zbraní, který raději zvolí boj na blízko). Borec v lyžařské masce a druhý v lesklé masce? Neustálé flashbacky nevadí, protože mezi nimi a relalitou lze dobře rozlišit. Taky bych se vůbec nebál zkrátit stopáž.

plakát

Hra na oliheň - Jeden šťastný den (2021) (epizoda) 

Poslední hra je zcela nepřekvapivě Squid Game. Bohužel v tomhle momentě mi už bylo úplně jedno, jak to celé skončí. Kdybych se na poslední díl nepodíval, vůbec bych si to nevyčítal. Mimochodem, když poslední hráč vyhraje neskutečnou sumu (v přepočtu na naše věru směšných 9 milionů), tak stejně akorát tak zaplatí dluhy a něco málo koupí, ale nesmí to přehánět, jinak by na sebe upoutal moc pozornosti. Takže stejně bude žít, jak byl zvyklý. Ty peníze nemůže přiznat. A jak to celé skončí? Ukáže se, že za vším je dědula s nádorem na mozku, který má hooooooodně peněz a protože se nudil, vymyslel s kámošema tuhle hru. Jo a hlavní hrdina se vůči jakékoliv logice rozhodne pomstít pořadatelům, aby mohla vzniknout druhá série.

plakát

Hra na oliheň - VIP (2021) (epizoda) 

V tomto díle se dostaví zhýčkaní multimilionáři s maskami a příšernými replikami (mimochodem všiml si někdo, že kvůli těm maskám nemají šanci usrkávat toho vynikajícího červeného vína, které jim přinesou pohůnci? :D), aby mohli sledovat další hru naživo. Další hra je přechod přes skleněný most – všechny ty kecy o rovnocenných možnostech a borec jednoduše zhasne světla, aby hráči nemohli říct, které sklo je tvrzené a které ne. Bohužel seriál si pořád jede svoji rutinu. Velmi bych uvítal jinou kompozici nebo snahu pozvednout materiál na vyšší úroveň. Tahle hra se například dala obejít mnoha způsoby.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Squid Game? More like Boring Games. Parta zoufalců hraje dětské hry (fakt, to si nevymýšlím) o spoustu peněz a jde jim přitom o kejhák. Jo a sleduje je přitom parta znuděných multimilionářů. Nepochopil sem, okolo čeho byl všechen ten humbuk. Osobně by mě více bavilo sledovat hlavního hrdinu, jeho boj se závislostí na gamblingu a snahu získat zpět svou dceru. Ale to by musel být naprosto jiný žánr.

plakát

Hra na oliheň - Kganbu (2021) (epizoda) 

Začíná mě neskutečně vytáčet jedna hra – prodlužovaná. Hráči naběhnou do arény a seriálu trvá deset minut, než se vůbec začne hrát, protože mezi sebou pořád někdo mluví a něco řeší. Další hra jsou kuličky, kdy se hráči seřadí do dvojic a kdo prohraje, umírá. Některé hlavní postavy to nepřežijí, ale mě je to v podstatě jedno.