Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Total Recall (2012) 

Baví mě sledovat charismatické hlavní přestavitele v nesnázích, v dějovém drtiči s dvěma krásnými ženami po boku (a samořejmě - jedna mrcha, druhá klaďas). Rozhodně jsem se nenudila, člověk tak nějak celý film čekal, jak to celé skončí a kde vězí pravda. A co je vlastně pravda? Existuje nějaká? Nakonec se příběh rozpletl do "pompézní" bojové honičky, která byla pro mně trochu zklamáním, ač se odehrávala v atraktivním prostředí. Asi jako všichni musím vyzdvihnout Kate Beckinsale, která se každým pohledem do kamery snažila mhouřit oči tak dostatečně, aby měla sexy look. Dařilo se jí to.

plakát

Akcelerace smrti (2007) (TV film) 

Nečekala jsem od toho nic, film očekávání překonal. Nic víc, nic míň.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Za sebe vypíchnu jen skvělý scénář a vynikající Chloë Grace Moretz, která se předvedla jako talent. Její akční scény kvalitou předčí hodně bojovek v jiných filmech.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Pamatuji si, jak jsem nadávala, co to bude za blbost. To jsem v televizi jen vídávala spoty. O pár měsíců později jsem si všechny účinkující zamilovala a těším se na každý nový díl. Pomalu přicházím na chuť i slovenské verzi, avšak u ní se občas ztrácím v lokálním kontextu a neznám tamní účinkující. Konečně zábavný pořad, na který se dá dívat. Primě se teď daří.

plakát

Výletníci (2011) (pořad) odpad!

Už jste viděli díl Františkovy Lázně, kde Vojta Bernatský otěhotněl? Tyhle dva moderátory mám ráda (a to nejsem nijak velká fanynka sportu, prostě mi vždy byli sympatičtí), ale v tomhle pořadu se oba docela ztrapnili. Škoda.

plakát

Cizinec (2010) 

Jedna hvězdička za krásné prostředí, druhá za hezounka Deppa a třetí za Muse při závěrečných titulkách.

plakát

Box (2009) 

Potenciál velký, začátek nadějný, ale čím blíže konci jsem byla, tím více jsem doufala, že se v příběhu neobjeví žádný další překombinovaný dějový prvek. Na jeden film trochu moc. Stačilo by bývalo ponechat hudbu, atmosféru, herce a příběh trochu učesat.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Páru Jake + Gemma se nedá nic vytknout. Málo se vyždímalo z potenciálu storyline s ohledem na scénář, a tak jsem v dialozích pořád očekávala nějakou hlášku, kterou bych si mohla zapamatovat a která by měla nějaký… možná vtip nebo hlubší smysl – scénář je tak trochu průměrný, bohužel. Na druhou stranu – já jsem se prostě nenudila. Pořád bylo na co koukat. Když už jsem neokukovala Jakea Gyllenhaala, mohla jsem ocenit efektní triky, příjemnou hudbu a mýtickou atmosféru. Celkově efektní, trochu klišoidní, ale pro mě rozhodně ne nudný snímek. Možná bych mohla hodnotit i níž, ale nebudu, protože těchto dvou hodin strávených sledováním Prince z Persie rozhodně nelituji. A nakonec… britský přízvuk Gemmy Arterton a americký dialekt Jakea Gyllenhaala ve filmu odehrávajícím se v Persii, to je malinko neobvyklé… Trochu jako klackem do oka. Ale přežít se to dá. :))