Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (95)

plakát

365 dní: Ten den (2022) odpad!

Tak na tohle potřebuji extra mínusové hodnocení :D :D :D

plakát

Duna (1984) 

Chápu, že pro někoho, kdo nečetl knihy, je film velmi náročný. Ale já jako fanoušek knih doceňuji snahu o co nejvěrnější držení se předlohy. Pojetí Harkonennů je sice trochu vtipné, ale jinak super.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Postupem času, jsem musela filmu přidat ještě jednu hvězdičku. Na to, jaké se u nás točí komedie, je tato jedna z těch lepších. Simona Stašová, je tady úžasná a skvěle vtipná.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Film se mi velice líbil. Táňa Pauhofofá, je opravdu úžasná. V celku mě moc nezajímá, do u nás film viděl, jak moc je to klišé nebo kdo ve filmu hraje a kdo ne. Jsem ráda, že v ČR točí i něco jiného, než přiblbé komedie.

plakát

Otec, který pohnul horou (2021) 

Pro mě velmi příjemné překvapení. Prostor pro drama, pomalé tempo. Člověk ze začátku doufá, že by to mohlo dobře dopadnou, ale postupně se utápí v tragédii spolu s otcem hledaného syna.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Skvělý začátek, děj začíná hodně svižně. Líbí se mi pojetí zlodějů. Především to, jak si bývalí vojáci hledají místo v normálním životě. Od poloviny filmu ale tempo zpomaluje, což je na škodu. Film mohl být klidně o půl hodiny kratší. Jen by to prospělo.

plakát

Útok z hlubin (2018) 

Největší LOL moment přijde na konci. Dramatická scéna, všichni se na ni těšíme. Ruská flotila odmítne potopit americkou ponorku. OK, ruská armáda to udělá sama. Zacílí na ponorku. Ponorka čeká. Ruská armáda střílí vším co má. Ponorka čeká. Střely letí na americkou ponorku. Ponorka čeká. Přesně jednu vteřinu před dopadem střel na americkou ponorku sestřelí střely ruská flotila a zachrání americkou ponorku. (to k smíchu není, proto na to všichni čumíme). A teď pozor... Američani začnou.... tleskat? No fakt tleskat, gratulovat si, jak to zvládli ("Good job, sir!", Thank you, sir!"), plácat se po zádech a vzájemně si děkovat! :D :D :D LOL. Hele jinak super hovadina.

plakát

Síla psa (2021) 

Ztráta času. Pokus, který nevyšel. Jedna hvězda za výkon Cumberbatche a za přírodu.

plakát

Já, Tonya (2017) 

Velmi dobře zpracované téma, které nechává divákům možnost posoudit, jestli Tonya o všem věděla nebo ne. Ano, vše je postavené na základě rozhovorů s "útočníky", takže je vše pouze z jednoho pohledu. Ve filmu několikrát jasně řekne, že o ničem nevěděla. Na druhou stranu celý její život od ní slyšíte jednu věc: "Nebyla to moje vina." Za nic, co se jí v životě stalo, nepřijala odpovědnost. Příběh taky ukazuje, že od začátku je pro bruslení schopná udělat cokoliv. Takže celkově je na každém aby si udělal svůj názor. Margot Robbie to zahrála skvěle. je stejně nesympatická, jako Tonya. Na druhou stranu je problém v některých bruslících scénách (hlavně v první polovině filmu u prvních soutěžích). Jde vidět, že je nesprávně změněný obličej a jasně vidíte, že bruslí někdo jiný, než Margot Robbie.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Dobré, ale zbytečně dlouhé. Chápu, že se snažili dát maximum informací a co nejlepší kontext, ale kdyby byl film o hodinu kratší, byl by stravitelnější.