Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (233)

plakát

Pan Auťák a templáři (2023) 

Jakožto znalec knižní předlohy mohu zodpovědně prohlásit, že je to bohapustá sračka. S knihou to v podstatě nemá zhola nic společného. A protože předloha patří k jedněm z nejlepších dobrodružných knih pro děti, a nic z ní nezůstalo, podle toho to taky dopadlo. Prostě sračka.

plakát

Jane (2023) (seriál) odpad!

Totálně stupidní zelená agitka.

plakát

Velryba (2022) 

Naprosto jsem nepochopil, o čem to mělo být, nebo co jsem jako měl cítit. A raději nebudu rozebírat, co jsem cítil doopravdy. Empatie to ale rozhodně nebyla.

plakát

Bratrstvo nesmrtelných (2021) 

Teda ten děj je opravdu hodně stupidní, ale akce tam nějaká je, to je fakt. Je tam dokonce muž na křídle letadla, i když je to pochopitelné jenom trapná kopie.

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Proč se všichni chovají jako idioti? Že Stranger Things? Jste se snad po*rali? Hm, zvyšuju hodnocení. Sice se furt všichni chovají jako idioti, ale z nějakého nepochopitelného důvodu mám pořád nutkání podívat se na další a další díly.

plakát

Před vraždou (2022) (seriál) 

Každej se tam chová jako vymaštěnej idiot, a ani ten první případ se zvětšením písma nedává smysl, protože takhle telefon text nezvětšuje, nikdy totiž nerozdělí celé slovo. Nemluvě o platbě jakémusi "násilníkovi", a dotyčná by to posílala jejímu manželovi. Takové hovadině by mohl věřit jedině debil.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Herecký výkon hlavní představitelky musím označit za excelentní, zcela bez legrace. V jejím podání opravdu naprosto bez legrace. ;-)

plakát

Spy x Family (2022) (seriál) 

Opravdu originální roztomilá rodinka.

plakát

Chainsaw Man (2022) (seriál) 

Konečně pořádná akce, kde se s tím neserou, a přitom to násilí ani zdaleka není samoúčelné a jenom pro efekt. A dokonce to má hlavu i patu a skvěle našlápnuto na druhou řadu. Předlohu neznám.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Hodnocení jenom za první sérii...