Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (5)

Ji-hyeon Jeon (herečka)

18.12.2007

Jeon vystudovala herectví na univerzitě v Dongguku, v roce 1997 začala kariéru jako modelka a po pár menších roličkách v televizních sitcomech debutovala ve filmu WHITE VALENTINE (1999), o rok později následovaném romantikou IL MARE (2000), která se roku 2006 dočkala hollywoodské předělávky s názvem DŮM U JEZERA s Keanu… (více)

Hyeon-joon Shin (herec)

18.12.2007

Než začal v roce 1989 kariéru v herectví a modelingu, byl instruktorem tělocviku na Yonsei University. Debutoval rolí padoucha Hayashihove filmu SON OF A GENERAL, který se dočkal i dvou pokračování.Shin je znám jako sympatický a skromný herec, který ze sebe vždy dostane ten nejlepší výkon. Díky tomu mu režisér Je-Gyu Kang… (více)

Kenneth Tsang (herec / režisér / scenárista)

18.12.2007

Tento herec se narodil roku 1938 v Hong Kongu, střední školu studoval v Texasu a získal titul z architektury na University of California. Na začátku šedesátých let se vrací do Hong Kongu a jelikož ho práce architekta nenaplňuje, začíná hrát - od své starší sestry, tehdy známé HK herečky, získává pár kontaktů a doporučení… (více)

Tadanobu Asano (herec / režisér)

18.12.2007

Jeho první roli mu dohodil vlastní otec, filmový manažer, ještě jako 15 letému dítěti v televizním seriálu KINPACHI-SENSEI a od toho okamžiku se začala odvíjet herecká kariéra tohoto japonského Johnyho Deppa. V roce 1995 potkal během natáčení filmu PICNIC svou současnou manželku, japonskou zpěvačku Charu, s níž má dvě děti.Jeho… (více)

Lloyd Kaufman (herec / režisér / producent)

18.12.2007

Stanley Lloyd Kaufman Jr. se narodil 30. prosince 1945 v New Yorku a odpromoval na Yale University z Čínských studií. Jedná se o režiséra, producenta, scénáristu a příležitostného herce, ale hlavně o spoluzakladatele Troma Entertainment - nejdéle fungujícího filmového studia na světě.Lloyd natočil mnoho filmů včetně kultovní… (více)

Reklama