Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (866)

plakát

...a bude hůř (2007) 

film mapující český máničkovský underground za dob komunismu a dokonale zachycující tehdejšího ducha pomocí partičky mladých budižkničemů - obzvlášť v první půlce jsem měl pocit, že kameru drží jeden z členů komunity a já sleduji dobový amatérský dokument a ne film z roku 2007. Druhá polovina sice rozvíjí nějaký děj, ale už nefunguje tak dobře jako ta první - ovšem stále se jedná o nadmíru povedený snímek vybočující ze současné české produkce, který mohu s nejčistším svědomím doporučit a u něhož jsem dlouho váhal mezi ****/*****.

plakát

Adresát neznámý (2001) 

Kim Ki-dukovo nejnormálnější film, který, ačkoliv je do něj vryt autorův typický rukopis, se zbavuje přehnané mlčenlivosti a působí uvěřitelně (i když uznávám, že takovou konstelaci podivínů by jste asi jen těžko někde hledali:), nenuceně a navíc brutalitu, šeď a depresi vyvažuje občasným problesknutím černého humoru, což je u Kima též nevídané a tím pádem velice osvěžující.

plakát

Afro Samurai (2007) (seriál) 

hodně stylový, krvavý a hlavně nápaditý anime seriál.

plakát

Afro Samurai: Resurrection (2009) (TV film) 

dílko navazující na bezvadný seriál není už tak úplně okouzlující, podle mě by mu taky sedělo rozdělení do kratších částí - jinak vše při starém a navíc sexy mrcha s hlasem Lucy Liu, která je opravdu k nakousnutí.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

nadprůměrný akčňák, který je více než důstojným úvodem do výborné série.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

totální chujovina, které by mnohem víc slušelo porno zpracování...

plakát

Ah, L'Amour (1995) 

hehe, krátký animák o odmítavých děvčatech, který má pravdivou pointu.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

občas zmatené, občas trapné nebo kýčovité a hlavně celkově tak nějak bez atraktivní zápletky, ale hlavní postavy jsou pořád sympaťáci i v tomto nemastném-neslaném celovečeráku.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Disney utlumil Burtona! Ani stopy po znepokojivém tušení, že pod všemi těmi barvičkami a úsměvy je ukryto něco děsivějšího, co jen čeká na správný okamžik k vykouknutí.

plakát

Alias (2001) (seriál) 

seriálová mission impossible, akorát zde se místo bláznivého Cruise ohání pěstmi a různými agentskými serepetičkami sličná Jennifer Garner. Některé z dílů mě štvali svou tuctovitostí (zneškodnění bomby sekundu před výbuchem atd.), ale většina mě děsně bavila a naprosto bombastické bylo zahuštění atmosféry vždy na konci série. Jen nevím, co si mám myslet o konci celého seriálu - opravdu se to všechno vyřešilo tak snadno?:)