Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (866)

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Chce to nehledat v tom nelogičnosti a prostě si užít poctivou, nápaditě natočenou akční jízdu.

plakát

Batman (2022) 

Povedená a hodně odvážná adaptace, která se topí v depresivní atmosféře známé z novějších komiksů. Vychytaný a velice stylový vizuál, pomrkávání na diváka hromadou odkazů a drobností, nenápadná a vtíravá hudba evokující Darth Vader Theme. Na pět hvězdiček to není, některé linky a postavy jsou moc ploché a Bruce Wayne mimo batmaní kostým moc nedává smysl, ale je to na dobré cestě.

plakát

Bullet Train (2022) 

Odlehčená exkurze na palubu shikanzenu, která nezapomíná přátelské pomrkávání na diváka zalévat pořádným kýblem krve a brutalit.

plakát

Grand Prix (2022) 

Ty postavy jsou takoví idioti, že je těžké s nima jakkoliv sympatizovat. Pár výborných scének, ale jako celek to podle mne úplně nefunguje...

plakát

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022) (TV film) 

Příjemná nostalgie, je zároveň fajn vidět herce po takové době ve známých kulisách a slyšet je vzpomínat. Trochu mě zamrzelo, že to bylo v duchu "vše dobré, na špatné už se zapomnělo". Prostě jsem čekal více pikantních historek z natáčení a toho opakování, jak jim to všem změnilo život a jak to bylo úžasné už bylo na na konci taky moc. Ke kauze Rowlingová se raději nebudu vyjadřovat, vidím za ní velký nevděk studia a tvůrců, zasloužila si tam být

plakát

Jan Žižka (2022) 

Na české poměry obří film, který nijak nechytne za srdce a krom výrazných hereckých tváří a krásné krajiny toho zas až tolik nenabízí.

plakát

Medvěd - Série 1 (2022) (série) 

Ritchie mne neskutečně vytáčí, ale jinak je seriál perfektní. Vrcholem první řady je dětská party u Cicera...

plakát

Peacemaker (2022) (seriál) 

Výborné provázání se Sebevražedným oddílem, stejní tvůrci zaručují snad ještě větší ztřeštěnost. Z Peacemakera se z totalniho dickheada stala plastická postava.