Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (43)

Lovec trolů

Lovec trolů (2010)

Trojice studentů vyráží do norských hor točit dokument o lovcích medvědů. Studenti dostanou tip na podivného chlápka, kterého ostatní považují za pytláka. Podaří se jim zjistit, že žije v nedalekém kempu v karavanu. Odmítne s nimi mluvit, a tak se ho rozhodnou na jedné z jeho nočních vyjížděk sledovat. Jaké překvapení je však čeká, když zjistí, že podivný vousáč po nocích loví něco mnohem nebezpečnějšího než jsou medvědi...

Star Wars: Impérium snů

Star Wars: Impérium snů (2004) (TV film)

Empire of Dreams přináší komplexní pohled do zákulisí tvorby Star Wars. Více se věnuje starší trilogii a různým potížím, které předcházely vzniku prvních filmů. Jako bonus jsou jednotlivé části dokumentu proloženy několika dobovými trailery.

Kozure Ôkami: Jigoku e ikuzo! Daigoro

Kozure Ôkami: Jigoku e ikuzo! Daigoro (1974)

V posledním dílu série se Ogami Ittó a Daygoró vydávají definitivně zúčtovat s klanem Yaguů a očistit tak své jméno. V cestě jim tentokrát stojí pomstychtivá sestra tří Ogamiových obětí a tajemný klan Tsuchigumo, využívající strašidelné bojovníky, kteří se po zvláštním rituálu pohybují na hranici života a smrti.

Lady Ninja

Lady Ninja (2009)

Yiyi je mistryně bojových umění a na doporučení kamaráda z dětství se uchází o práci bodyguardky bohaté paní He. Toto zaměstnání získá, ale při jedné z pracovních pochůzek pana He je manželský pár unesem přesilou protivníků a Yiyi se vydává jejich únosce hledat, aniž by tušila, že je hlavní hvězdou bitkařské reality show.

Bad Blood

Bad Blood (2010)

Šéf mafiánské rodiny je při jedné z loupežných akcí chycen a následně popraven. Mezi jeho následníky začíná naoko smířlivá volba nového bosse, která je v pozadí prosycena intrikami a pomalu ústí ve vyvraždění celého rodu.

Goongnyeo

Goongnyeo (2007)

V královském paláci zdánlivě začíná den jako každý jiný, dokud není ve svém pokoji objevena jedna ze služebných s oprátkou kolem krku. Všichni se snaží případ hned uzavřít jako jasnou sebevraždu, jen mladá doktorka, která dostane za úkol ohledat tělo, nachází stále další a další známky toho, že se jednalo o vraždu a na vlastní pěst začíná uvnitř paláce pátrat po viníkovi. Odhaluje tak kolotoč intrik a lží, který je, jak se zdá, za zdmi paláce na denním pořádku a pro mnoho lidí se tak stává prioritou její odstranění.

Bitch Slap

Bitch Slap (2009)

K opuštěnému karavanu uprostřed pouště přijíždí otlučený starý bourák a z něj vystupují tři různorodé slečny - cílevědomá Hel, divoká Camero a naivní Trixie. V kufru mají zavřeného mafiána Gage, který by měl mít kdesi v okolí karavanu zakopaný poklad, ze kterého chce každá ze sexy slečen svůj díl. Gage však odmítá mluvit a po chvíli je zabit - začíná se kopat naslepo a aby toho nebylo málo, vše ještě komplikuje zájem šerifa o tři kočky uvízlé uprostřed pouště a páreček psychotických zabijáků.

Piráti z Pacifiku - Zrada, vášeň, magie a pomsta!

Piráti z Pacifiku - Zrada, vášeň, magie a pomsta! (2008)

Příběh odehrávající se před čtyřmi sty lety vypráví o královně Langsuky, princezně Hijau, která chrání své bohaté království proti hordám nájezdníků, pirátů a jiných nepřátel. Pro tyto účely se rozhodnou získat obří děla, kterými by se mohli bránit zpoza hradeb, ovšem situace se zkomplikuje, když tato děla padnou do rukou pirátů.

Kozure Ókami: Meifumandó

Kozure Ókami: Meifumandó (1973)

Pátý díl série o potulném roninovi Ogami Ittó a jeho synku Daygoróvi. Zájem o samurajovy služby má tentokrát vážený klan Kuroda, který ovšem nenajme jen tak někoho a proto Ogamiho testuje v pěti zkouškách. Prvních zkoušek se dočká i malý Daygoró, který se náhodou stane komplicem chytré kapsářky.

Zhui ying

Zhui ying (2009)

Mladý pár žije spolu s adoptovanou dcerkou v malé vesničce, kde nabízejí ubytování a stravu procházejícím poutníkům. Ve skutečnosti se však jedná o dva mistry kung-fu, kteří před několika lety bojovali o tajemnou mapu k pokladu a nyní se ukrývají, jelikož mapa nevysvětlitelně zmizela, a nikdo neví kam. Jednoho dne však bohatý správce oblasti oznámí celé vesnici, že vlastní tajemnou a velmi cennou mapu, čímž vyvolá řadu událostí, které zcela změní kdysi poklidnou vesnici.

American Zombie

American Zombie (2007)

Režisérka Grace Lee se spojí s hercem Johnem Solomonem a začnou natáčet dokument o zombie komunitě v Los Angeles. Když se nemrtvého politického aktivisty Joela zeptají, jestli jsou někde v okolí masožravé zombie, jen jim odvětí: „a nejsou zde náhodou masožraví lidé?" Film lze charakterizovat jako komediální pseudo-dokument bojující se zombie předsudky.

Ink

Ink (2009)

Každou noc spolu skrz sny bojují dvě podivné síly o naše duše - jedna nám dodává naději a sílu skrz ty dobré, druhá nás naopak naplňuje zoufalstvím a strachem pomocí zlých. John s Emou, která je jeho dcerou, jsou vtaženi do tohoto snového boje, nuceni bojovat za Johnovu duši a Emmino uvržení do nekonečné noční můry. A kdo tvrdí, že různá podivná stvoření a výplody něčí divoké fantazie mohou existovat jen ve snech?

Kozure Ókami: Oja no kokoro ko no kokoro

Kozure Ókami: Oja no kokoro ko no kokoro (1972)

Čtvrtý díl ze série o legendárním samuraji Ogami Ittó a jeho synu Daygoróvi nám ukazuje další úsek jejich putování po temné stezce. Do cesty jim osud tentokrát postaví potetovanou vražedkyni a mrtvého muže, stranou samozřejmě nemůže zůstat ani neodbytný klan Yaguů - a Ogami opět roztáčí své zbraně ve smrtícím víru!

2LDK

2LDK (2003)

2LDK byl natočen za osm dní v typickém japonském bytě sestávajícím ze dvou ložnic, obýváku, jídelny, kuchyně a koupelny. Hrdinkami jsou Lana a Nozomi, které spolu sdílí takovýto byt v Tokiu - obě se ucházejí o roli ve stejném filmu, bohužel dostat jí může jen jedna z nich. Jak tak čekají noc předtím, než má přijít rozhodnutí produkce, jejich osobní neshody přerůstají v duel se vším všudy.

Nang nak

Nang nak (1999)

Příběh čerpá ze staré thajské legendy - Mak je vážně raněn ve válce a zatímco leží v deliriu v nemocnici, jeho manželka umírá při předčasném porodu i s nenarozeným dítětem. Avšak když se Mak vrátí domů, odmítá tuto skutečnost akceptovat a dál žije s duchem své ženy, i když toto soužití mnohdy vnáší do jejich vztahu nový a poněkud netradiční rozměr.

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009)

Ray, Toby a Pete dělají v zábavním parku pro děti, a když Raye z práce vyrazí, jdou to zapít do své oblíbené hospody. U piva si povídají o sci-fi a cestování časem, dokud se znuděný Pete, který tomuto tématu zrovna neholduje, nevydá na záchod a tam náhodou neobjeví trhlinu v časovém kontinuu…

No Blade of Grass

No Blade of Grass (1970)

Na Zemi se objevil neznámý a velice podivný virus, který napadá jen obilí a rýži, kvůli čemuž svět pomalu upadá do hladového chaosu. Architekt John se spolu se svou rodinou a úzkým kroužkem přátel vydává z Londýna na venkovský sever Británie, kde, jak doufá, naleznou útočiště a jídlo na bratrově farmě. Cestou potkávají vyhladovělé skupinky vojáků, motorkářské gangy i obyčejné lidi, a ti všichni se chtějí k cestovatelům přidat jen kvůli vidině nasycení.

Hitch Hike to Hell

Hitch Hike to Hell (1983)

Howard je nevinně a nesměle působící muž, který rád nabízí svezení dobře vypadajícím mladým stopařkám. Bohužel pro ně je i rád zabíjí. V červené dodávce projíždí dálnice a hledá sexy oběti navzdory tomu, že mu na záda dýchá policejní kapitán Shaw, který se ho rozhodl zastavit.

Zero Woman: Abunai yûgi

Zero Woman: Abunai yûgi (1998)

Číslo jedna v utajovaném speciálním oddělení tokijské policie, Rei, dostane za úkol zbavit svět gangsterského kmotra zodpovědného za několik desítek vražd. Zároveň však musí chránit gangsterovu milenku pronásledovanou zabijáky, kteří jí mají zabránit mluvit s policií.

Swiri

Swiri (1999)

Nepolapitelný odstřelovač začne metodicky likvidovat klíčové postavy jihokorejské rozvědky. Speciální agent Ryu a jeho parťák Lee z toho podezírají nejlepšího severokorejského zabijáka, slečnu Hee. Postupem času to ale začíná vypadat, že by se spíš měli soustředit na svůj vlastní rajón, protože se zdá, že v něm mají krysu...

Reklama