Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 425)

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

My pamětníci, kteří jsme vyrůstali na VHS si matně pamatujeme film Přežít. Toto je remake a velice zdařilý.  Rozhodně to lepší co Netflix vyprodukoval. Mrazivé, autentické a podmanivé.

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

Nejlepší příběhy píše život sám. To byla fakt pecka! Nebude to asi úplně vánoční klasikou pro masy, díky tomu, že je to pesimistické ale své fandy si to najde. Působilo to na mne trošku jako The Way Way Back se Samem Rockwellem.

plakát

Gekijouban Fate/Stay Night: Heaven's Feel III. Spring Song (2020) 

Poslední díl této větve jsem si dal s dost velkým odstupem času, budu si je muset dát pěkně za sebou. Každopádně epické zakončení, ty souboje jsou pastva pro oči a hudba opravdu pastva pro uši. Jak jsem psal ale u předchozího dílu, tato větev je na mě moc depresivní :) Rin a Saber jsou prostě nej :)

plakát

Z nóbl společnosti (1956) 

Tak Příběh z Filadelfie byla jiná liga ale i tak jsem se bavil. Grace Kelly, tak nádherná.

plakát

Gran Turismo (2023) 

Schulin byl nej, malém jsem se udusil jídlem xD

plakát

Indiskrétní příběh (1958) 

Tyto staré konverzační filmy mám moc rád, ještě navíc s takovýma esama jako Grant a Bergman. To byly doby kdy nebyly potřeba triky, obří rozpočty ale kvalitní dialogy a kdy byli herci gentlemani a herečky dámy.

plakát

Alena Vránová - Role mého života (2022) (TV film) 

Moc pěkný dokument o pro mě nejkrásnější naší princezně. Dokument poodhaluje, že paní Vránová byla daleko více než jen hezká tvářička. Neskutečná Dáma.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Jak mám Snydera rád, většina jeho filmů se mi maximálně líbí a žeru jeho styl ale toto je fakt šlápnutí vedle. Takové nijaké, prázné, trikově bych řekl dost slabé na Snyderovy poměry. Snad bude druhá část lepší.